Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Sertifikācijas organizācija „Bureau Veritas Latvia" apvienojusies ar darba drošības un bīstamo iekārtu atbilstības novērtēšanas uzņēmumu „Jadzis"

Šodien - š.g. 21. augustā, starptautiskās sertifikācijas organizācijas „Bureau Veritas" filiāle „Bureau Veritas Latvia" paziņo par apvienošanos ar darba drošības un bīstamo iekārtu atbilstības novērtēšanas uzņēmumu SIA „JADZIS". Šī apvienošanās notikusi, lai gan viena, gan otra uzņēmuma klientiem tiktu piedāvāts vēl plašāks pakalpojumu klāsts jomās, kas saistītas ar bīstamo iekārtu izmantošanu darba vietās vai ikdienas dzīvē.

Šādu pakalpojumu attīstība ir svarīga tieši šobrīd, kad aktualizējies jautājums par drošību un cilvēku veselību darba vietās. „Bureau Veritas" starptautiskā pieredze tiks apvienota ar „Jadzis" iestrādēm vietējā tirgū. Pēc apvienošanās SIA „JADZIS" turpinās un paplašinās savu darbību, kā arī uzlabos klientu servisu. „Apvienošanās ar šo pieredzes bagāto uzņēmumu dos iespēju radīt pievienoto ekonomisko vērtību gan viena, gan otra uzņēmuma klientiem. Novērtējot atbilstību kvalitātes, darba drošības un arodveselības, vides un sociālās atbildības jomās tiek samazināti riski un uzlabota darbība, saistībā ar klientu īpašumiem, projektiem, produktiem un sistēmām." - vērtē Juris Čerņavskis, Bureau Veritas Latvia direktors. Bureau Veritas ir tirgus līderis vadības sistēmu sertifikācijas jomā ar vairāk kā 460 sertificētiem uzņēmumiem visā Latvijā. „Bureau Veritas Latvia" galvenās darbības nozares līdz šim bija kvalitātes, vides, darba drošības un arodveselības, kā arī pārtikas drošības pārvaldības sistēmu sertifikācija atbilstoši ISO starptautiskajiem standartiem, ar kvalitāti saistītu apmācību rīkošana, CE marķējuma sertifikācija atbilstoši ES prasībām, kā arī kuģu klasifikācija. „Bureau Veritas Latvia" apgrozījums 2006. gadā bija 950 tūkstoši latu, kas salīdzinājumā ar 2005. gadu pieaudzis par 20%. Uzņēmums SIA „JADZIS", kas dibināts 1993. gadā, ir viena no Latvijas vecākajām tehniskajām inženieru sabiedrībām Latvijā, kas specializējas dažādu veidu iekārtu atbilstības novērtēšanā, kā arī darba aizsardzības un darba drošības jomā. „JADZIS" ir kļuvis par vienu no tirgus līderiem bīstamo iekārtu inspicēšanas jomā. SIA „JADZIS" darbība reglamentētajā un nereglamentētajā jomā akreditēta Nacionālajā akreditācijas birojā (LATAK). Par „Bureau Veritas Latvia" „Bureau Veritas" filiāle Latvijā darbojās no 1858. gada līdz 1940. gadam, specializējoties kuģu klasifikācijas jomā. Filiāles darbība tika atjaunota neatkarīgajā Latvijā - 1996. gadā. „Bureau Veritas Latvia" sertificējis tādus nozīmīgus Latvijas uzņēmumus un organizācijas kā Latvijas Banka, Liepājas pilsētas dome, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija, Labklājības, Ekonomikas ministrijas, Latvijas Radio, Tieto Enator, Lattelecom, Kalnozols Celtniecība, Gutta, Latvijas Balzams, Aldaris, Rīgas Miesnieks, Rīgas dzirnavnieks, Valmieras piens, Laima, Lauma, Spodrība, Tenax, Olainfarm, Latvijas Finieris, Grindeks, Rīgas satiksme, TNT,   Latvijas Valsts ceļi u.c. www.bv.lv Papildus informācija: Juris Čerņavskis, Bureau Veritas Latvia direktors Tālr.: 7323246 e-pasts: [email protected] Gunta Apse, Bureau Veritas Latvia sabiedrisko attiecību konsultante Tālr.: 29453334 e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses