Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Standard&Poor's" paaugstina "DnB NOR Bank" reitingu līdz AA-

Reitingu aģentūra Standard & Poor's ir paaugstinājusi DnB NORD Bankas netiešā akcionāra, Norvēģijas lielākās bankas DnB NOR Bank ASA ilgtermiņa kredītreitingu no A+ uz AA-. Reitingu aģentūra ir paaugstinājusi arī DnB NOR Bank ASA īstermiņa kredītreitingu no A-1 uz A-1+.

DnB NORD Bankas prezidents Andris Ozoliņš stāsta: „Neskatoties uz mūsdienu saspringto globālo ekonomisko situāciju, kuras iespaidā starptautiskās kredītreitingu aģentūras ir kļuvušas īpaši piesardzīgas, pārskatot kredītreitingus un prognozes, DnB NORD Bankas netiešā akcionāra, DnB NOR Bank kredītreitings ir paaugstināts, tādējādi īpaši uzsverot gan bankas stabilo darbību un pastāvīgi vadošo tirgus pozīciju Norvēģijā, gan konservatīvo risku politiku un bankas meitas uzņēmumu stabilo izaugsmi ārvalstīs”.

DnB NORD Bankas mātes uzņēmums, banka DnB NORD, apvienojot Ziemeļvācijas lielākās bankas NORD/LB un Norvēģijas vadošās bankas DnB NOR zināšanas, pieredzi un infrastruktūru, sniedz pilna spektra inovatīvus un konkurētspējīgus finanšu pakalpojumus plašākā bankas filiāļu tīklā visās Baltijas jūras reģiona valstīs - Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Dānijā, Somijā, Polijā, Vācijā, Norvēģijā un Zviedrijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses