Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Trasta komercbanka" 50,3% Ukrainas "Misto Bank" akciju ieguvusi par 25 miljoniem ASV dolāru

"Trasta komercbanka" 50,3% Ukrainas "Misto Bank" akciju ieguvusi par 25 miljoniem ASV dolāru (11 miljoniem latu), teikts Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Oficiālās obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmā publicētajā informācijā.

"Trasta komercbankas" pārstāvji norāda, ka līdz ar darījumu, kurā banka iegādājās 9,0055% Ukrainas "Misto Bank" akciju, kā arī kompāniju "Rolvenden Standart", kurai pieder 41,2945% "Misto Bank" akciju, "Trasta komercbanka" nostiprinās savas pozīcijas Ukrainas tirgū un paplašinās savu klientu iespējas šajā reģionā.

"Misto Bank" Ukrainas finanšu tirgū darbojas kopš 1992.gada un piedāvā plaša spektra finanšu pakalpojumus gan uzņēmumiem, gan privātpersonām. Bankas struktūru veido piecas filiāles un 10 nodaļas. "Misto Bank" galvenais birojs atrodas Odesā. 2007.gadā Ukrainas tirgū kopumā finanšu pakalpojumus piedāvāja 175 bankas, no kurām "Misto Bank" pēc aktīvu apjoma ierindojās 88.vietā.

"Trasta komercbankai" Ukrainā, Kijevā, kopš 2003.gada darbojas pārstāvniecība. Pēc aktīvu apjoma "Trasta komercbanka", kuras lielākie īpašnieki ir Latvijas privātpersonas, maija beigās bija 14. lielākā no 25 Latvijas bankām.

Aprīļa sākumā "Trasta komercbanka" arī paziņoja, ka ir noslēgusi nodomu protokolu par Baltkrievijas "Tehnobank" iegādi un pēc visu faktoru izpētes banka pieņems lēmumu par "Tehnobank" akciju kontrolpaketes iegādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses