Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Uzņēmums Smart Business Solutions: stabila pozīcija tirgū trīs gadu laikā

Uzņēmums Smart Business Solutions, kas ieņem vienu no vadošajām vietām ekonomiskās programmatūras tirgū, pārsniedza savas darbības trīsgadīgo robežu. Šajā tik nelielajā laika posmā uzņēmumam izdevies ievērojami paplašināt piedāvājamās produkcijas sortimentu, palielināt klientu loku līdz 100 vadošajiem uzņēmumiem un kā uzņēmuma darbiniekus piesaistīt profesionālus speciālistus ar lielu pieredzi.

     2004.gadā uzņēmums Smart Business Solutions Latvijas tirgū ienāca ar šādiem produktiem – «1С: Uzņēmums 8. Tirdzniecības vadība» un «1С: Uzņēmums 7.7.  Finanšu vadība» un uzreiz uzsāka «1С: Grāmatvedība 8» programmas izstrādi. Šajā darbā būtisku palīdzību sniedza uzņēmuma «Nelda» finanšu dienesta speciālisti. Rezultātā šo programmatūru uzskata par vienu no veiksmīgākajiem un populārākajiem grāmatvedības automatizēšanas produktiem Latvijā.         Šodien uzņēmums Smart Business Solutions piedāvā arī šauri specializēto nozaru produktus – 1С: Uzņēmums 8 Darba alga un personāla vadība, 1С: Loģistika Noliktavas vadība, 1С: Uzņēmums 8 CRM PROF, Alfa-Auto: Autoserviss + Rezerves daļas 4.0. Bez tam uzņēmums piedāvā arī konsultāciju pakalpojumus, kas iegādāto produktu ļauj izmantot maksimāli efektīvi. Galvenokārt tas attiecināms uz produktu “Finanšu vadība”, jo budžeta kārtošana, analīze un pārvaldes uzskaite prasa īpašu uzmanību un metodoloģisko atbalstu.

Tuvākajā laikā uzņēmums Smart Business Solutions plāno izplatīt jauno pārvaldes uzskaites automatizēšanas un budžeta kārtošanas produktu Finanšu vadība 8, kura izstrāde šobrīd norit pilnā sparā. Šī programmatūra paredzēta plānošanas, kontroles un analīzes automatizēšanai, finanšu datu sadalei un konsolidācijai attiecīgajās saimnieciskās darbības nozarēs, kā arī budžeta kārtošanas automatizēšanai. Paredzēts, ka tiks izplatīti divi šī sarežģītā produkta veidi, no kuriem viens būs paredzēts lielajām holdinga struktūrām, bet otru varēs izmantot arī mazie uzņēmumi.      

   “Mūsu galvenā atšķirība no konkurentiem ir augsts klientu pēcpārdošanas apkalpošanas līmenis. Katram klientam, kurš iegādājās mūsu produktu mēs sniedzam šī produkta specifisko funkcionālo īpašību piestrādes pakalpojumu” – stāsta uzņēmuma Smart Business Solutions direktors Aleksandrs Čurkovs. Uzņēmuma Smart Business Solutions klienti ir tādi lielie Latvijas uzņēmumi kā A/S “VEF Radiotehnika RRR”, Baltic Beach Hotel, A/S DC Holding (Double Coffee), SIA "BIOSAN”, SIA "Teka Telekom", Krievijas un Latvijas holdinga struktūra, SIA "Arts Group" u.c.

Ievērojamu ieguldījumu uzņēmuma Smart Business Solutions veiksmīgā attīstībā veic uzņēmuma darbinieki. Vairākiem darbiniekiem ir maģistra grāds informācijas tehnoloģiju jomā, vairāk nekā puse no tiem ieguvuši izglītību Maskavā un saņēmuši atestātus 1C: Speciālists un 1C: Profesionāls. “Pieaugošās konkurences apstākļos ekonomiskās programmatūras tirgū piesaistīt un noturēt patērētāju ir iespējams vienīgi  palielinot programmatūras funkcionalitāti un uzlabojot tās kvalitāti, kā arī nodrošinot kvalitatīvu servisa apkalpošanu. Mūsu speciālisti efektīvi risina šo uzdevumu, - uzsver A.Čurkovs. – Mēs attīstījām spēcīgu konsultāciju virzienu, kas orientēts galvenokārt uz palīdzību lielo uzņēmumu finanšu dienestiem to pamatfunkciju īstenošanā: kontrole, analīze un plānošana. Šādus sarežģītus uzdevumus mēs protam risināt ar programmatūras un metodoloģijas palīdzību.”      

Informācijas par uzņēmumu: SIA “Smart Business Solutions” ietilpst sistēmā "1С: Frančaizings 8", kura garantē uz jaunās saimes 1C platformas “1C: Uzņēmums 8” izstrādātās programmatūras iestatīšanas, ieviešanas un uzturēšanas pakalpojumu augstu kvalitāti. SIA “Smart Business Solutions” specializācija ir lielo uzņēmumu un holdinga sistēmu vadības automatizēšanas un darbības uzskaite. Finansiālās darbības vadības sistēmu ieviešanas un ražošanas, tirdzniecības, grāmatvedības un loģistikas uzskaites veiksmīga pieredze ļauj rekomendēt uzņēmumu kā uzticamu un profesionālu sadarbības partneri sarežģīto informatīvo sistēmu izstrādē uz  1С: Uzņēmums 8 sistēmu bāzes.

Informāciju sagatavoja:
PR-studija LĪNIJA     
+371 67215028


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses