Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Žurnāls "Euromoney" piešķir balvu "UniCredit Group" Centrālajā un Austrumu Eiropā

* Labākā banka Bulgārijā un labākā banka Polijā

* Labākā parādu pārvaldītāja Slovākijā un labākā kapitāla pārvaldītāja Bulgārijā

* Labākā investoru pakalpojumu sniedzēja CAE reģionā


UniCredit Group un tās filiāles Bulgārijā, Polijā un Slovākijā – UniCredit Bulbank, Bank Pekao un UniCredit Bank Slovakia – ir nokļuvušas prestižā Lielbritānijas finanšu žurnāla Euromoney goda nosaukumu saraksta augšgalā.

UniCredit Group ieguva labākā investoru pakalpojumu sniedzēja balvu CAE reģionā, savukārt UniCredit Bulbank Bulgārijā un Bank Pekao Polijā tika piešķirts labāko banku nosaukums šajās valstīs. UniCredit Bulbank un UniCredit Slovakia uzvarēja nominācijās labākais parādu pārvaldītājs Slovākijā un labākais kapitāla pārvaldītājs Bulgārijā.

Šie goda nosaukumi, neapšaubāmi, atspoguļo augstos banku un kapitāla tirgus standartus un ir iegūti ar izcilu darbu, kvalitatīvu apkalpošanu, novatorismu un attīstības tempu. Euromoney Izcilības nominācijās tiek noteiktas labākās bankas gan pasaulē, gan starp 110 atsevišķu valstu bankām.

Par UniCredit Group

UniCredit ar kopējo aktīvu apmēru, kas pārsniedz 1000 miljardus eiro, ierindojoties starp Eiropas lielākajām finanšu grupām, darbojas 23 valstīs, tai ir vairāk nekā 40 miljoni klientu, aptuveni 10 000 filiāļu un apmēram 180 000 darbinieku.

Centrālās un Austrumu Eiropas valstu reģionā UniCredit ir lielākais starptautiskais tīkls, kas darbojas banku sektorā, ar vairāk nekā 3900 filiālēm un tirdzniecības vietām, kur vairāk nekā 80 000 darbinieku apkalpo apmēram 27 miljonus klientu. Pašlaik grupas darbības valstis ir Azerbaidžāna, Bosnija un Hercegovina, Bulgārija, Horvātija, Čehijas Republika, Igaunija, Ungārija, Latvija, Lietuva, Kazahstāna, Kirgizstāna, Polija, Rumānija, Krievija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Tadžikistāna, Turcija un Ukraina.

Uzziņas:    CAE komunikācijas
Kristīna Bišofa (Christina Bischof)
Tālr.: +43 (0) 50505 57126
E-pasta adrese: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses