Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Atkārtoti izsludina iepirkumu konkursu par grausta G.Astras ielā 4 nojaukšanu

Šonedēļ Rīgas domes Īpašuma departaments atkārtoti izsludinājis konkursu Par tiesībām veikt nepabeigtās jaunbūves Rīgā, Gunāra Astras ielā 4, demontāžas darbus.

Iepirkuma konkursā par tiesībām demontēt graustu, kas bija izsludināts 22. decembrī, un kura piedāvājumu atvēršana notika 9. janvārī, pavisam Īpašuma departaments saņēma četrus piedāvājumus. Speciālisti izskatīja pretendentu piedāvājumu tehnisko dokumentāciju. Diemžēl iepirkuma konkurss tika pārtraukts, tā kā divi pretendenti tika noraidīti, jo iesniegtie piedāvājumi neatbilst iepirkuma instrukcijā izvirzītajām prasībām. Savukārt pārējo divu pretendentu iesniegtie piedāvājumi pārsniedz pasūtītāja paredzamo līgumcenu.

"Tā kā par šā īpašuma juridisko piederību vienlaicīgi notiek vairākas tiesvedības, grausta nojaukšanas darbu veicējam, demontējot nepabeigtās jaunbūves konstrukcijas, būs jāsaglabā pamati un cokolstāva ārsienas līdz esošajam zemes līmenim. Tāpat iepirkumā esam paredzējuši teritorijas ap būvlaukumu sakopšanu, pievedot un izlīdzinot augsnes virskārtu," darāmos darbus skaidro Rīgas Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.

Vēlreiz izsludinātā iepirkumu konkursa piedāvājumi iesniedzami līdz šā gada 12. martam. Šajā pat dienā notiks arī piedāvājumu atvēršana.

Rīgas dome pērn 11. oktobrī apstiprināja lēmumu par Gunāra Astras ielā 4 piespiedu demontāžu. Ilgstoši pamestā jaunbūve ir bīstamā pirmsavārijas stāvoklī. Tās īpašniekam bija uzdots divu mēnešu laikā pēc lēmuma pieņemšanas un spēkā stāšanās izstrādāt nepieciešamo dokumentāciju un sākt būves demontāžas darbus, tomēr tas nav noticis, tāpēc būve tiks nojaukta piespiedu kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses