Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Atsāk pārdot dzīvokļus projektā Panorama Plaza

No šodienas Swedbank grupas nekustamo īpašumu uzņēmums Ektornet sācis pārdot dzīvokļus jaunajā projektā Panorama Plaza Lielirbes ielā 11, Rīgā, informēja Ektornet mārketinga un komunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Ingars Rudzītis.

Patlaban pārdošanai tiek piedāvāti 19 dzīvokļi Panorama Plaza pirmajā tornī. Dzīvokļu platība ir no 67 līdz 168 kvadrātmetriem, vairāki no tiem ir divstāvīgi "penthouse" tipa dzīvokļi ar 49 vai 55 kvadrātmetrus plašām terasēm.

Visi dzīvokļi ir ar pabeigtu iekšējo apdari, iebūvētu AEG virtuves tehniku, iebūvētu santehniku un A klases elektrotehniku - ledusskapi, trauku mazgājamo mašīnu, elektrisko plīti, tvaiku nosūcēju un veļas mazgājamo mašīnu.

Dzīvokļu cena ir diapazonā no 93 000 eiro līdz 315 000 eiro (no 65 100 līdz 220 500 latiem), un tā ir atkarīga no stāva, platības un citiem faktoriem.

Rudenī Ektornet tirgū sāks piedāvāt dzīvokļus jaunajā projektā Ziepniekkalnā (Zaļenieku ielā 18, 43 dzīvokļi) un Mežciemā (Līduma ielā 8a, 24 dzīvokļi), kā arī citus īpašumus.

"Otrajā pusgadā paredzam saglabāt esošos pārdošanas apjomus. Tā kā nedzīvojam atrauti no eirozonas peripetijām, tad grūti prognozējamie notikumi Dienvideiropā neizbēgami ietekmēs arī mūs. Šādos apstākļos esošo pārdošanas apjomu saglabāšana būs labs rezultāts," uzskata Ektornet valdes priekšsēdētājs Andris Kovaļčuks.

Jau ziņots, ka Ektornet īpašumu portfelis Latvijā 2011.gada beigās sasniedza 137,7 miljonus latu, gada laikā pieaugot par 102,2%. 2010.gada beigās Ektornet īpašumu portfelis Latvijā bija 68,1 miljons latu.

Ektornet īpašumu portfelis Igaunijā 2011.gada beigās bija 45,5 miljoni latu, bet Lietuvā - 35,8 miljoni latu.

Ektornet kopējais īpašumu portfelis Zviedrijā, Norvēģijā, Somijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, ASV un Ukrainā 2011.gada beigās bija 457 miljoni latu, un gada laikā tas ir palielinājies par 98,9%. Īpašumu portfelis Latvijā veido 30,1% no kopējā Ektornet īpašumu portfeļa.

Ektornet Management Latvia ir nekustamo īpašumu uzņēmums, kuru 2009.gadā izveidoja Swedbank grupa. Uzņēmuma pamatdarbība ir iegādāties, izdevīgi pārvaldīt un pārdot nekustamos īpašumus dzīvojamās apbūves, tirdzniecības telpu, biroja telpu un ražošanas telpu segmentos.

Ektornet AB mātesuzņēmums prognozē, ka 2013.gadā kopējais īpašumu portfelis visā pasaulē varētu sasniegt aptuveni 800 miljonu latu vērtību, no tiem Baltijas valstīs aptuveni 400 miljonu latu vērtību. Patlaban kopējais īpašumu portfelis Baltijas valstīs ir aptuveni 200 miljonu latu vērtībā.

Zviedrijas uzņēmuma Ektornet AB grupā Latvijā darbojas desmit uzņēmumi - SIA Ektornet Management Latvia, SIA Ektornet Residential Latvia, SIA Ektornet Real Estate Latvia, SIA Ektornet Commercial Latvia, SIA Ektornet Land Latvia, SIA Juglas skati, SIA Ektornet SPV1 Latvia, SIA Ektornet Brivibas 88 Latvia, SIA Kāpu iela 3 (iepriekšējais nosaukums - SIA Ektornet SPV2 Latvia) un SIA G.Astras iela 1C (iepriekšējie nosaukumi - SIA Ektornet G.Astras 1C, Latvia un SIA Ektornet Upeņu 4 Latvia).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses