Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Celtniecību pasta ēkas vietā Stacijas laukumā varētu sākt nākamā gada janvārī

Biroju un veikalu kompleksu pasta ēkas vietā Stacijas laukumā varētu sākt celt nākamā gada janvārī, informēja "Attīstības aģentūras" īpašnieks Guntis Rāvis.

Pirms varēs sākties jaunā nama būve, pastam ir jāatbrīvo šī teritorija, nojaucot veco ēku. Rāvis sacīja, ka ēkas nojaukšana būs sarežģīts un ilgstošs process, kas, iespējams, tiks sākts tikai gada beigās. Ilgu laiku paņems vajadzīgo atļauju saņemšana un saskaņošanas darbi, viņš sprieda.

Rāvis iepriekš stāstīja, ka jaunā kompleksa būvniecībā plānots ieguldīt 30-40 miljonus latu. "Mēs domājam, ka tas būs 40 000 kvadrātmetru platībā. Turklāt viena kvadrātmetra būvniecības izmaksas ir apmēram 1000 latu," viņš klāstīja.

"Attīstības aģentūra" ir ieguvusi tiesības 49 gadus no pasta kompānijas "Latvijas Pasts" nomāt zemes gabalu Stacijas laukumā 1. "Latvijas Pasta" vadība iepriekš informēja, ka par ilgtermiņa nomas tiesībām "Attīstības aģentūrai" "Latvijas Pastam" jāsamaksā vienreizējā maksa četru miljonu latu apjomā, kā arī ikgadējā nomas maksa - vairāk nekā 200 000 latu gadā. Par šo darījumu pasts ir saņēmis asu Valsts kontroles kritiku.

"Lursoft" informācija liecina, ka "Attīstības aģentūra" ir dibināta 2004.gadā, tās vienīgais īpašnieks ir Guntis Rāvis, kuram pieder arī pusē "Skonto būves" kapitāldaļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses