Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Nodod ekspluatācijā "Dominante Park" trešo kārtu

Industriālā un loģistikas parka Dominante Park trešā kārta pilnībā nodota ekspluatācijā iepriekš plānotajā termiņā - decembrī, otrdien paziņoja kompānija. Parka kopējā trešās kārtas telpu platība ir 25 000 kvadrātmetri, no tiem A klases industriālo noliktavu telpu platība aizņem 19 500 kvadrātmetrus, savukārt biroji un mazumtirdzniecības telpas - 5500 kvadrātmetrus.

Kopš otrās kārtas nodošanas ekspluatācijā 2008.gada augustā otrās kārtas telpās, kas ir pilnībā iznomātas, ievākušies un uzsākuši darbu 95% nomnieku. Savukārt trešajā kārtā sākušies telpu izbūvēšanas darbi atbilstoši katra konkrētā nomnieka vajadzībām. Paredzēts, ka pirmie nomnieki uzsāks savu darbu jaunajās telpās jau nākamā gada februārī.

Kā norāda Dominante Park, valdes priekšsēdētājs Edgars Štelmahers, parka attīstība iet uz priekšu saskaņā ar stratēģisko plānu. Pie ēkas nodošanas ne no Būvinspekcijas, ne no Ķekavas pašvaldības puses neizteiktas  nekādas piezīmes un iebildumi attiecībā uz dokumentiem vai celtniecības kvalitāti.

Pēc viņa vārdiem, patlaban dienaskārtībā, neraugoties uz ekonomisko krīzi, tiek paturēts arī jautājums par nākamās kārtas celtniecību.

Līdz ar otrās un trešās kārtas nodošanu ir paplašinājusies nomnieku pārstāvēto valstu ģeogrāfija. Patlaban starp parka nomniekiem ir uzņēmumi gan no Baltijas, Eiropas, gan arī ASV. To vidū ir tādas kompānijas kā Brenntag Latvia, Itella Logistics, Rhenus Logistics, Via 3L, Jungent un citi uzņēmumi.

Kopējā parka plānotā ražošanas un noliktavu telpu platība ir 150 000 kvadrātmetri, tai skaitā, biroju telpu platība ir vismaz 20 000 kvadrātmetri. Projekta kopējā vērtība ir 130 miljoni eiro, bet platība - 65 hektāri. 2007.gada martā ekspluatācijā tika nodota Dominante Park pirmā kārta. Šī brīža industriāli-loģistiskā un biznesa parka attīstības plāns ir izstrādāts līdz 2011.gadam, tomēr arī turpmāk ir paredzēta teritorijas paplašināšana vēl par 35-50 hektāriem, informē kompānija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses