Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nodod ekspluatācijā projekta "Skanstes virsotnes" otro kārtu

Būvkompānija "Merks" pabeigusi Skanstes rajona daudzstāvu dzīvojamo ēku kompleksa "Skanstes virsotnes" 2.kārtu – 24 stāvu ēku ar 132 dzīvokļiem un labiekārtotu teritoriju, ifnormēja kompānija.

Līdz ēkas nodošanai ekspluatācijā noslēgts 61 rokasnaudas līgums, kas veido 45% no kopējā dzīvokļu skaita. Pirmajā "Skanstes virsotnes" kārtā, kas ekspluatācijā tika nodota augusta beigās, pārdots 81% dzīvokļu.

"Skanstes virsotnes" veido studio tipa līdz piecu istabu dzīvokļi ar pilnu apdari, balkoniem vai terasēm, pazemes autostāvvietām, labiekārtotiem bērnu rotaļu laukumiem un atpūtas vietām iedzīvotājiem. Dzīvokļi tiek piedāvāti par 1700 - 2200 eiro par kvadrātmetru.

Skanstes rajona apbūves projekta ietvaros 2008.gada rudenī "Merks" plāno sākt "DnB Nord bankas" administratīvās ēkas būvniecību un divu biroju ēku kompleksu būvniecību. Līdz šim Skanstes apbūves projektā uzcelta arī "Arēna Rīga", "Krājbanka" ēka, Olimpiskais sporta centrs un biroju ēkas, norāda "Merks".

Skiču projekta izstrādes stadijā ir divu Latvijas finanšu institūciju galveno biroju ēku projekti, kuru būvniecība tiks sākta 2009.gada rudenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses