Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nodod ekspluatācijā "Zaubes namu"

Nodota ekspluatācijā dzīvojamā ēka Zaubes nams Zaubes ielā 9 Rīgā, informēja holdinga kompānija LNK (Latvijas Novitātes Komplekss). Projektā investēti pieci miljoni eiro.

LNK informē, ka Zaubes nams nodots ekspluatācijā mēnesi ātrāk, nekā bija paredzēts. Tiek plānots, ka dzīvokļos varēs ievākties decembrī. Patlaban no 24 dzīvokļiem nav rezervēti seši.

Projekts realizēts nekustamo īpašumu attīstīšanas programmas iQ Projects ietvaros, skaidro LNK, piebilstot, ka saskaņā ar klasifikāciju, pēc kuras vadās iQ Projects, šis septiņu stāvu nams atbilst biznesa klasei.

Dzīvokļi ir ar pilnu apdari, mājā būs konsjeržs, pazemes stāvvieta ar 37 vietām, tajā paredzēts lifts, tāpat ieplānots ziemas dārzs pagalmā.

Visu pirmo stāvu aizņems komerctelpas – vācu kompānijas meitas uzņēmuma, sadzīves tehnikas ražotāja SIA Miele Baltijas valstu birojs ar izstāžu zāli.

Mājas arhitekte ir Zane Kaļinka, celtniecību veica kompānija Baltic Construction Company. Par Zaubes nama uzturēšanu rūpēsies iQ Apsaimniekošana, apsaimniekošanas maksa būs 0,60 lati par kvadrāmetru.

Zaubes nams ir trešais dzīvojamo ēku projekts, kas tiek realizēts programmas iQ Projects ietvaros. Nākamo dzīvojamo namu holdings LNK plāno būvēt Rīgā, A.Briāna ielā. Patlaban notiek tehniskā projekta saskaņošana, bet būvniecības darbi var tikt uzsākti 2009.gada pavasarī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Diena vērtē jaunos projektus - lasiet Antras Ērgles rakstu par Zaubes namu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses