Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

"NP Properties" industriālajos parkos šogad investējis vairāk nekā sešus miljonus eiro

Industriālo parku attīstītājs "NP Properties" šogad investējis vairāk nekā sešus miljonus eiro kompānijai piederošo parku rekonstrukcijā, jaunizveidojamo parku attīstībā un jaunu industriālo telpu sagatavošanā, pirmdien informēja kompānija.

Kopumā "NP Properties" attīstītajos parkos šogad iznomātas ražošanas, noliktavu un biroju telpas aptuveni 22 000 kvadrātmetru platībā, tādējādi palielinot kompānijas apgrozījumu par 60%. Kompānija pirmā pusgada darbības rādītājus vērtē pozitīvi.

Gada pirmajā pusē "NP Properties" noslēdza arī šogad vērienīgāko līgumu par aptuveni 8000 kvadrātmetru telpu iznomāšanu loģistikas kompānijai "Dunker Latvija". Tāpat noslēgti ilgtermiņa līgumi uz 3-7 gadiem par telpu paplašināšanu ar vairākiem esošajiem klientiem, tai skaitā, "PET Baltija”, "Smurfit Kappa Baltic", "Baltijas gumijas fabrika", "Hilti Services Ltd.", "Madara Cosmetics", "Digital Mind", "Aerodium", "PPE Serviss" u.c.

"Lai arī ekonomiskā situācija valstī daudziem uzņēmējiem ir likusi nopietni izvērtēt turpmākās darbības un attīstības iespējas, esam ļoti gandarīti par "NP Properties" esošo klientu paplašināšanos un jaunu biznesa projektu attīstību, galvenokārt, saistītus ar ražošanas sortimenta paplašināšanu," komentē "NP Properties" valdes priekšsēdētāja Elita Moiseja.

Viņa atzīst, ka pagaidām par konkrētiem turpmākās attīstības rādītājiem spriest pāragri, tomēr, pēc viņas domām, pirmā pusgada rādītāji norāda, ka uzņēmuma iepriekšējos periodos investētie vērienīgie līdzekļi gan jaunizveidojamo parku attīstībā, gan esošo parku rekonstrukcijā ir atbilstoša ilgtermiņa stratēģija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses