Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

“NP Properties” noslēdz šogad vērienīgāko telpu iznomāšanas līgumu industriālajā parkā Rīgā

Viens no lielākajiem industriālo parku attīstītājiem un apsaimniekotājiem Latvijā “NP Properties” ar Igaunijas viena no vadošajiem alkohola vairumtirgotājiem “Dunker Eesti” meitas uzņēmumu noslēdzis līgumu par gandrīz 8000 kvadrātmetru noliktavas un biroja telpu iznomāšanu industriālajā parkā “Nordic Technology Park” Rīgā.

Kā norāda “NP Properties”, tas ir vērienīgākais līgums šogad.Telpu sagatavošanā tiks investēts gandrīz viens miljons eiro. Sagatavošanas darbus plānots pabeigt trīs mēnešu laikā. “NP Properties” sadarbība ar “Dunker Eesti” meitas uzņēmumu SIA “Dunker Latvija” pārstāvjiem sākusies aptuveni pirms gada, kad “NTP Biznesa centrā” tika atvērts alkoholisko dzērienu veikals “Vintage”. Patlaban ar “Dunker Latvia” noslēgts ilgtermiņa līgums uz trīs gadiem par aptuveni 8000 kvadrātmetru plašu noliktavas un biroju telpu iznomāšanu “Nordic Technology Park”. Kā skaidrojis “Dunker Latvija” valdes loceklis Enno Ence, sākotnēji uzņēmums tirgū piedāvās galvenokārt loģistikas pakalpojumus, taču ar laiku plānots piedāvāt arī pārtikas un alkohola tirdzniecības pakalpojumus. Gada laikā plānots sasniegt aptuveni 27 miljonu eiro lielu apgrozījumu. “Nordic Technology Park” ir viens no “NP Properties” piederošajiem industriālajiem parkiem, kas atrodas Rīgā, Jūrkalnes ielā. Kopējā parka platība ir 7,5 hektāri, bet ražošanas un noliktavu telpu platība ir 36 800 kvadrātmetri. Parks iznomāts vairāk nekā 50 dažādu nozaru uzņēmumiem, radot līdz 800 darba vietu. Nomnieku vidū ir informācijas tehnoloģiju, vairumtirdzniecības, kokapstrādes, mēbeļu izgatavošanas, poligrāfijas, šūšanas un citu nozaru vietējie un ārvalstu uzņēmumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses