Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Pagarināta pieteikšanās konkursā par Grebņevas robežkontroles punkta būvuzraudzību

Pagarināta pieteikšanās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) izsludinātajā konkursā par Krievijas pierobežā esošā Grebņevas robežkontroles punkta rekonstrukcijas būvuzraudzību, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētais paziņojums.

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz 15.oktobrim. Iepriekš bija plānots, ka pieteikšanās beigsies 17.septembrī.

Grebņevas robežkontroles punkta rekonstrukcijas laikā paredzēts rekonstruēt robežkontroles punkta būves (3,7 tūkstošu kvadrātmetru platībā), transporta kustību joslas, plānots izbūvēt jaunu kontroles paviljonu. Iecerēts būvēt arī kravu padziļinātās kontroles ēku, joslu, stāvlaukumu, skenēšanas laukumu, kā arī citas jaunbūves. Jaunbūvju kopējā platība paredzēta 2250 kvadrātmetru.

Tostarp plānots arī rekonstruēt autoceļa A13 posmu starp Grebņevas robežkontroles punktu un Krievijas robežu.

VID Komunikācijas daļā aģentūrai BNS nevēlējās prognozēt plānotās rekonstrukcijas un būvdarbu uzraudzības izmaksas, jo iecerētās cenas nosaukšana varētu pretendentiem dot iespēju savu cenu paaugstināt. VID atzina, ka plānots izvēlēties piedāvājumu ar viszemāko cenu. Komunikācijas daļa arī nevēlējās prognozēt, kad rekonstrukciju varētu pabeigt.

"Par plāniem pagaidām atturamies prognozēt, jo tas būs atkarīgs no konkursu rezultātiem - ja beidzas bez rezultāta, tad var gadīties, ka jāizsludina atkārtoti vai jāizvēlas cita procedūra, kas atkal aizņem laiku," norādīja VID Komunikāciju daļa.

VID izveidots 1993.gadā, un tā galvenais uzdevums ir nodokļu iekasēšana. VID arī atbild par muitas nodevām un nodokļiem par starptautisko tirdzniecību. Dienests ir pakļauts Finanšu ministrijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paaudzes krāj atšķirīgi

Pēdējos gados Baltijas valstīs privātpersonu veiktie investīciju apjomi ir auguši gan ieguldītāju skaita, gan iemaksāto apjomu ziņā. Investīciju jomā paaudžu izvēlēs gan pastāv būtiskas atšķirības.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses