Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Prognozē vācu un britu investoru aktivizēšanos Baltijas nekustamā īpašuma tirgū

Baltijas valstu nekustamā īpašuma tirgū tuvākajā laikā arvien aktīvāk sāks darboties Vācijas un Lielbritānijas nekustamā īpašuma investīciju fondi, ceturtdien raksta Lietuvas biznesa avīze "Verslo žinios", atsaucoties uz ekspertu pausto viedokli.

Speciālisti prognozē, ka vācu un britu investīcijas mainīs pašreizējo ieguldītāju struktūru Baltijas nekustamā īpašuma tirgū, kurā pašlaik dominē skandināvu investori.

"Verslo žinios" norāda, ka par vācu un britu investoru gaidāmo aktivizāciju Baltijā liecinot darījums, kurā Vācijas kompānija "Deka Immobilien Investment" nesen par 36 miljoniem eiro nopirka Viļņas tirdzniecības un izklaides kompleksu BIG. Turklāt avīze min, ka vēl viens vācu investors "KanAm Grundinvest Fonds" nopircis Rīgas iepirkšanās centru "Domina Shopping".

"Vācieši līdz šim uzskatīja, ka Baltijas valstis ir pārāk mazas, bet tagad viņi ir spēruši konkrētus soļus, kas liecina, ka viņiem radusies uzticība tirgum un tā attīstībai," sacīja Lietuvas nekustamā īpašuma konsultāciju kompānijas "Koba" investīciju nodaļas vadītājs Mants Miseļuns.

Eksperti ir pārliecināti, ka vācu investoru ienākšana Baltijas nekustamā īpašuma tirgū pamudinās arī Apvienotās Karalistes investīciju fondus ieguldīt šajā reģionā. Turklāt speciālisti paredz, ka nākotnē palielināsies ASV un Austrālijas investīciju fondu interese par ieguldījumiem Baltijas nekustamā īpašuma tirgos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses