Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

"Remarks nekustamie īpašumi" lūdz piemērot tiesiskās aizsardzības procesu

Nekustamo īpašumu kompānija "Remarks nekustamie īpašumi" vērsusies Rīgas pilsētas Centra rajona tiesā, lūdzot piemērot uzņēmumam tiesiskās aizsardzības procesu, ziņo aģentūra BNS.

"Remarks nekustamo īpašumu" pieteikums ir atzīts par pamatotu un lieta pieņemta izskatīšanai, uzņēmumam arī norīkota administratore Ieva Ramiņa. Tiesas sēde, kurā lems, vai kompānijas lūgumu apmierināt, noteikta uz 24.oktobri, aģentūra noskaidrojusi tiesā.

"Remarks nekustamajos īpašumos" BNS neatklāja, kādas ir uzņēmuma kopējās parādsaistības pret kreditoriem, taču norādīja, ka kompānija redz iespējas atjaunot maksātspēju, un to apliecina arī tiesas lēmums lietu ierosināt. Savukārt Ramiņas palīgs vēl nevarēja sniegt informāciju par "Remarks nekustamo īpašumu" īslaicīgo maksātnespēju, jo administratore vēl nav paguvusi iepazīties ar lietas materiāliem.

Diena jau ir rakstījusi, ka saistībā ar "Remarks nekustamo īpašumu" projektu "Podnieki" notiek tiesvedība, jo būvniecība aizkavējās un no pircējiem, kas bija rezervējuši dzīvokļus, tika prasīta lielāka samaksa, nekā sākotnēji vienojās puses. Pircēji nodibināja biedrību "Podnieki", lai aizstāvētu savas tiesības, un virkne iedzīvotāju vērsās tiesā pret attīstītāju.

BNS atgādina, ka tiesiskās aizsardzības process ir pasākumu kopums uzņēmuma interešu aizsardzībai situācijās, kad tam īslaicīgi nepietiek naudas līdzekļu saistību izpildei. Tiesiskās aizsardzības process uzņēmējam ļauj turpināt darbu. Līdz šim Latvijā ierosināti tikai seši tiesiskās aizsardzības procesi un tikai vienam uzņēmumam tas ir piemērots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses