Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Rīgas dome atbalsta daudzdzīvokļu mājas “Alfas skabarga” būvniecību

Rīgas dome otrdien atbalstīja piecstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas “Alfas skabarga” būvniecības ieceri.Kā liecina deputātiem iesniegtie dokumenti, ēka atradīsies Rīgā, Stāmerienas ielā 2A. Attiecīgs ierosinājums saņemts no Andra Kalniņa.Mājā plānoti 20 dzīvokļi, paredzētas 24—28 autostāvvietas, no tām 19 būs pazemes autostāvvietas, bet virszemes apbūves laukums ir 557 kvadrātmetri.

Būvniecības ieceres prezentācijā piedalījušies desmit iedzīvotāji, no kuriem deviņi bija no apkārtējām mājām. Iedzīvotājus interesējuši dažādi praktiski jautājumi, kas saistīti ar būvniecības ieceres realizāciju, tai skaitā, par piebraukšanu ēkai, par to, vai pie mājas ir paredzēts bērnu spēļu laukums, kādā attālumā no esošajām ēkām paredzēta projektējamā ēka utt.

Projekta realizētāju sniegtā informācija liecina, ka bērnu laukums tiks izveidots, bet piebrauktuve projektējamai ēkai būs no Stāmerienas ielas, tā atradīsies starp ēkām Stāmerienas ielā 2 un Stāmerienas ielā 6.

Būvniecības ieceres publiskās apspriešanas laikā līdz šā gada 1.februārim ir saņemts viens iedzīvotāju iesniegums ar atbalstu iecerei, viena aptaujas lapa ar 12 parakstiem no personām, kas izsaka noraidošu attieksmi pret projektu. Tā saņemta no blakus esošās mājas Brīvības gatvē 362 dzīvojošiem iedzīvotājiem.

15 aptaujas lapas, kas aizpildītas publiskās apspriešanas laikā, iesniedzis būvniecības ierosinātājs. Tajās izteikts atbalsts būvniecības iecerei. Aptaujas lapas aizpildījuši iedzīvotāji no dažādiem Rīgas mikrorajoniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses