Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

"Skonto Plan" vasarā plāno pabeigt alumīnija fasāžu rūpnīcas būvniecību

Alumīnija un plastmasas konstrukciju ražotājs SIA Skonto Plan Ltd plāno vasarā pabeigt jaunas alumīnija fasāžu rūpnīcas būvniecību Tukumā, blakus jau esošajai uzņēmuma rūpnīcai. Jaunās rūpnīcas izveidē kopumā ieguldīs trīs miljonus latu, kurus, pēc pašreizējām aplēsēm, rūpnīca varētu atpelnīt četru gadu laikā. Tas gan būšot atkarīgs no tirgus, atsaucoties uz Skonto Plan Ltd rūpnīcas direktora Ainara Birkmaņa stāstīto, otrdien vēsta Dienas Bizness.

Rūpnīcā saražoto produkciju plānots pārsvarā eksportēt, bet jaudas pietikšot arī Latvijas tirgum. Skonto Plan Ltd līdzīpašnieks Guntis Rāvis norādījis, ka produkciju varēs izmantot gan Gaismas pils būvniecībā, gan lidostā.

Rūpnīcu paredzēts nodot ekspluatācijā jūnijā vai jūlijā. Uzņēmuma pārstāvji ir pārliecināti, ka pieprasījums pēc produkcijas būs. A.Birkmanis domā, ka eksportēt varētu 50% produkcijas, pieļaujot, ka eksporta īpatsvars varētu palielināties.

Skonto plan īpašnieki, pēc laikraksta vēstītā, ir G.Rāvis (61,07%), Guntis Indriksons (18,52%), Vladimirs Solomatins (7,88%), Irina Simoņenkova (7,88%), SIA Skonto būve (3%) un SIA Skonto FC (1,65%), apgrozījums pērn bija seši miljoni latu, peļņa - 700 000 latu, darbinieku skaits - 120.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses