Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VeriFone par 600 mijoniem eiro iegādājas Eiropas vadošo elektronisko maksājumu nodrošinātāju Point

Pasaules vadošais uzņēmums drošu elektronisko maksājumu risinājumu nodrošināšanā VeriFone Systems paziņojuši, ka no Nordic Capital iegādājušies Eiropas lielāko elektronisko maksājumu nodrošinātāju Point.VeriFone par šo darījumu samaksājis aptuveni 600 miljonus eiro (420 miljoni latu). Pilnīga Point pārņemšana plānota līdz 2011.gada beigām.„Viņi ir uzbūvējuši fenomenālu biznesu, un mēs ticam, ka labākie sasniegumi mums vēl tikai priekšā,” saka Douglas G. Bergeron, VeriFone vadītājs.

„Mūsu vīzija ir piedāvāt klientiem visā pasaulē vislabāko servisu ar vieglu piekļūšanu visiem esošajiem maksājumu veidiem, ieskaitot alternatīvās un mobilās maksājumu metodes, ko piedāvā Google, PayPal, Groupon, Isis, Visa, MasterCard, un American Express. Tajā pašā laikā mēs varam operatīvi piedāvāt jaunus maksājumu veidus un paātrināt piekļuvi mūsu vispasaules tīklam ar vairāk nekā 20 miljoniem tirdzniecības līniju.”

Johan Tjärnberg, Point vadītājs uzskata, ka šis ir loģisks uzņēmuma attīstības solis. „Esam pazīstami un strādājam kopā ar VeriFone jau 20 gadus un viņu attīstība ir arī Point attīstība.”

Point dibināts 1988.gadā un desmit gadu garumā piedzīvojis strauju apgrozījuma izaugsmi, paplašināšanos un iespaidīgu produktu un pakalpojumu inovāciju. Kopš 2004.gada, kad Nordic Capital iegādājās Point, kompānija ir kļuvusi par Eiropas lielāko elektronisko maksājumu nodrošinātāju. 125 Point programmatūras izstrādātāji izveidojuši unikālu Eiropas starpvalstu maksājumu tīklu, kas strādā gan ar tradicionālajiem elektroniskajiem maksājumiem, gan interneta maksājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses