Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Alumīnija sakausējumu ražotāja "Dīlers" apgrozījums pērn + 4%; peļņa - 311,3 tūkstoši latu

Latvijas alumīnija sakausējumu ražotājs "Dīlers" pērn strādāja ar 10,086 miljonu latu apgrozījumu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu bija par 4% vairāk, savukārt uzņēmuma peļņa bija 1,7 reizes lielāka nekā 2007.gadā - 311,3 tūkstoši latu, liecina "Lursoft" datubāzē publicētais uzņēmuma finanšu gada pārskats.

Uzņēmuma valdes loceklis Deniss Zaicevs aģentūrai BNS iepriekš pastāstīja, ka "Dīlera" apgrozījums un peļņa pērn pieauga jaunu klientu piesaistes un realizācijas apmēra kāpuma dēļ. Kopumā pērno gadu uzņēmuma valdes loceklis vērtēja kā normālu.

Zaicevs informēja, ka šogad "Dīlers" iecerējis sasniegt aptuveni 15 miljonu latu apgrozījumu, kas būtu par 43% vairāk nekā 2008.gadā, kas skaidrojams ar šogad plānoto jaunās ražotnes darbības sākšanu.

Aģentūra BNS jau iepriekš ziņoja, ka "Dīlers" jaunā alumīnija sakausējumu ražotnē ieguldījis aptuveni trīs miljonus latu. "Dīlers" nolēma celt jaunu ražotni, lai palielinātu ražošanas jaudas un finanšu rezultātus. Uzņēmuma jaunās ražotnes būvniecība tika sākta 2008.gada maijā. Ražotnes jaudas būs aptuveni 12 tūkstoši tonnu alumīnija lietņu gadā, un plānots, ka, strādājot ar pilnām jaudām, uzņēmums palielinās apgrozījumu aptuveni par 60%. Jauno ražotni iecerēts atklāt 7.maijā.

"Dīlers" 2007.gadā strādāja ar 9,695 miljonu latu apgrozījumu un guva 182,7 tūkstošu latu peļņu, liecina "Lursoft" datubāzē publicētais uzņēmuma finanšu gada pārskats.

Lielāko daļu saražotās produkcijas "Dīlers" realizē Vācijā, kā arī Austrijā un Anglijā.

Uzņēmums nodarbojas ar metāla atgriezumu un lūžņu otrreizēju pārstrādi, alumīnija sakausējumu stieņos ražošanu. "Dīlera" īpašnieki ir trīs privātpersonas, un tā pamatkapitāls ir 251,3 tūkstoši latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses