Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

AS Grindeks piedalās starptautiskā izstādē „Человек и лекарство” (“Cilvēks un zāles”) Krievijā

Laika posmā no 16.-19.aprīlim akciju sabiedrība Grindeks piedalīsies starptautiskā izstādē „Человек и лекарство” (“Cilvēks un zāles”), kas norisināsies Maskavā, XIV Krievijas Nacionālā kongresa “ Человек и лекарство” ietvaros.

AS Grindeks novērtē unikālo iespēju parādīt sevi starp Krievijā vadošajiem farmācijas uzņēmumiem un šajā izstādē piedalās jau atkārtoti. Dalība izstādē sniedz lielisku iespēju iepazīstināt ar uzņēmumu un popularizēt produkciju, īpaši akcentējot oriģinālproduktu, sirds un asinsvadu līdzekļu grupas vadošo medikamentu Mildronāts, kas ir Krievija tirgū vispieprasītāko Grindeks medikaments. Izstāde ļauj gūt arī informāciju par aktuāliem veselības aprūpes jautājumiem Krievijā, jaunākajiem medicīniskiem pētījumiem un tehnoloģiju sasniegumiem, kā arī tikties ar nozares speciālistiem.

Lai pievērstu uzmanību pieaugošajam kardioloģisko saslimšanu skaitam pasaulē un iespējām to ārstēšanā, 19. aprīlī Grindeks izstādes dalībniekiem organizēs simpoziju “Aktuālie jautājumi sirds un asinsvadu slimību ārstēšanā un profilaksē”. Simpozijā Grindeks ir aicinājis piedalīties vadošos Latvijas, Krievijas un Ukrainas zinātniekus un kardiologus. Simpozija priekšsēdētāji būs Latvijas Organiskās Sintēzes institūta direktors Ivars Kalviņš un Krievijas Medicīnas zinātņu akadēmijas korespondētājloceklis profesors Jurijs Belousovs.

Izstādes laikā Grindeks organizēs arī konkursus un loterijas, trīs uzvarētājiem dāvinot iespēju vasarā apmeklēt Latvijas galvaspilsētu Rīgu.

Kā norādīja AS Grindeks Valdes priekšsēdētājs Jānis Romanovskis: “Dalība šajā izstādē mums ir ļoti svarīga, jo Krievija ir vēsturiski veidojies un ļoti nozīmīgs tirgus Grindeks ražotajai produkcijai, turklāt pakāpeniski pieaug arī Grindeks tirgus daļa Krievijas farmaceitiskajā tirgū kopumā.”.

Vēlētos mudināt arī citus Latvijas uzņēmējus, aizvien plašāk izmantot iespēju piedalīties dažādās starptautiskās nozaru izstādēs ārvalstīs, jo tā ir lieliska iespēja parādīt sevi starptautiskā mērogā, kā arī gūt papildus informāciju par konkurentiem, uzsvēra J. Romanovskis.

Grindeks ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu ražošanā un pārdošanā. Tā koncernā ietilpst četri meitasuzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā un septiņas pārstāvniecības. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Galvenie tirgi ir Baltijas valstīs, Krievijā un citās NVS valstīs, Japānā un ASV. Grindeks akcijas tiek kotētas Rīgas Fondu biržas Oficiālajā sarakstā.

Ilze Kreicmane

AS Grindeks Komunikācijas departamenta vadītāja p.i.

Tālr. 7083336, 26466681

E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses