Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Atsāks ražot Šarloti

AS _Latvijas balzams _pēc trīs gadu pārtraukuma atsāk krējuma liķiera Šarlote ražošanu. Liķieris būs nopērkams gan ar Rīgas Melnā balzama, gan arī ar kafijas garšu, informē uzņēmums. “Krējuma liķiera Šarlote mērķauditorija ir sievietes, turklāt pašreizējās AS _Latvijas balzams _iestrādes liecina, ka drīzumā viņas varēs novērtēt šo izmeklēto dzērienu ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē.

Šarlote ar Melnā balzama unikālo garšu runā pati par sevi. Savukārt Šarlote ar kafiju ir maigs krējuma liķieris, kura valdzinošais kafijas aromāts iegūts, pievienojot augstvērtīgu kafijas pupiņu ekstraktu. Ne velti savulaik krējuma liķieris Šarlote ir ieguvis arī vairākas zelta un sudraba medaļas, piedaloties starptautiskās izstādēs - un esam pārliecināti, ka tā turpinās gūt atzinību un priecēt savas cienītājas,” piebilst AS _Latvijas balzams _zīmolu direktors Valters Kaže.Krējuma liķieri Šarlote sāka ražot 1997.gadā. Pēc diviem gadiem sasniegts iespaidīgs Šarlote ražošanas apjoms - 170 000 litru gadā, un tā bija kļuvusi par daudzu Latvijas sieviešu iemīļotāko dzērienu. 2003. gadā Šarlote aizņēma gandrīz 90% tirgus daļu krējuma liķieru kategorijā. 2009.gadā produkta ražošana tika pārtraukta.

Martā AS Latvijas balzams tirgū ieviesa vēl vienu jaunumu: brendija zīmola Bonaparte dzēriens ar kanelā garšu, tam pievienojot dabīgu kanēļa ekstraktu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ūdens konflikti Eiropā

Sašutumu izsauc Eiropas Komisijas vilcināšanās pieņemt Ūdens iniciatīvu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses