Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Cauruļvadu ražotāja "Poliurs" peļņa pērn pieaug 3,5 reizes; apgrozījums - 6,8 miljoni latu

Viens no lielākajiem tērauda cauruļvadu ražotājiem Latvijā "Poliurs" pērn strādāja ar 6,766 miljonu latu apgrozījumu, kas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu pieauga par 75,2%, savukārt peļņa bija 3,5 reizes lielāka nekā 2006.gadā - 483,5 tūkstoši latu, liecina "Lursoft" datubāzē publicētais uzņēmuma finanšu pārskats.

"Poliurs" izpilddirektors Guntis Līcītis iepriekš pastāstīja, ka kompānijas apgrozījums pieaudzis, jo palielinājies saražotās un realizētās produkcijas apjoms, kas skaidrojams ar pērn iegādāto plastmasas ražotni Olainē. Jaunās ražotnes iegāde ir paplašinājusi saražotās produkcijas klāstu, tādējādi palielinot arī klientu loku.

Līcītis piebilda, ka apgrozījums 2007.gadā pieaudzis arī tāpēc, ka palielinājušies eksporta apjomi, kā arī noslēgti vairāki līgumi ārvalstīs.

Uzņēmums aptuveni 25% no saražotās produkcijas realizē vietējā tirgū, bet pārējo eksportē uz ārvalstīm - Lietuvu, Zviedriju, Krieviju un mazliet uz Igauniju, atklāja uzņēmuma izpilddirektors.

"Poliurs" 2006.gadā strādāja ar 3,861 miljona latu apgrozījumu un guva 136,6 tūkstošu latu peļņu, liecina "Lursoft" datubāzē iesniegtais uzņēmuma finanšu pārskats.

"Poliurs" īpašnieki ir Viktors Melnacis ar 34,23% kapitāldaļu, Kārlis Veidemanis ar 28,41% kapitāldaļu, Vladimirs Pentjuhovs ar 22,51% kapitāldaļu, Juris Melnacis ar 12,73% kapitāldaļu un Guntis Līcītis ar 2,12% kapitāldaļu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 116 tūkstoši latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses