Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Grindeks reģistrēs Mildronātu Ķīnā

No šā gada 21.līdz 27.maijam Baltijas vadošā farmācijas uzņēmuma AS Grindeks padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans un valdes priekšsēdētājs Jānis Romanovskis apmeklēja Ķīnas Tautas Republiku. Vizītes laikā Grindeks noslēdzis līgumu par sadarbību Grindeks oriģinālprodukta Mildronāts injekciju un kapsulu reģistrācijā Ķīnas Tautas Republikas tirgū.

Kā norādīja AS Grindeks valdes priekšsēdētājs Jānis Romanovskis: “Vizīte kopumā bija ļoti veiksmīga. Sarunas ar ķīniešiem par sadarbību ir ilgušas vairāku gadu garumā, tāpēc esmu gandarīts par tikšanās laikā noslēgto vienošanos, ko vērtēju kā nozīmīgu ieguldījumu uzņēmuma nākotnes attīstībā kopumā.”

Mūsu interese par šo tirgu un vēlme tajā darboties ir likumsakarīga, jo Ķīnas tirgus kļūst aizvien atvērtāks citām valstīm, turklāt pieaugot Ķīnas iedzīvotāju dzīves standartiem un skaitam, pieprasījums pēc farmācijas produktiem šajā tirgū pieaug ļoti strauji, ”uzsvēra AS Grindeks padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans.

Grindeks ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu izpētē, izstrādē, ražošanā un pārdošanā. Tā koncernā ietilpst četri meitasuzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā un septiņas pārstāvniecības. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Galvenie tirgi ir Baltijas valstīs, Krievijā un citās NVS valstīs, Japānā un ASV. Grindeks akcijas tiek kotētas Rīgas Fondu biržas Oficiālajā sarakstā.

Papildu informācijai:

Ilze Kreicmane, AS Grindeks Komunikācijas departamenta vadītājas p.i.

Tālr.: 7083336, Mob: 26466681; [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses