Drīzumā uzņēmums plāno slēgt līgumus ar zemnieku saimniecībām par kartupeļu audzēšanu, kas selekcionēti tieši Ādažu čipsu ražošanai. Kopumā čipsu ražošanā paredzēts izmantot četras kartupeļu šķirnes - Saturna, Marlen un Lady Rosetta, kā arī vienu Mustang, kas šogad speciāli ražošanai tiek audzēta pirmo reizi.
Latfood agroservisa direktors Ilgvars Krūmiņš vērtē, ka kartupeļu stādīšanas darbi tiks uzsākti ar nedēļas nobīdi, ņemot vērā to,
ka šogad bijusi gara ziema un gaidāms vēls pavasaris. Patlaban uzsākta kartupeļu sēklu atlase, un tuvākajā laikā tiks slēgti pirmie
līgumi ar zemnieku saimniecībām.
Latfood kartupeļu čipsus ražo tikai no Latvijā audzētiem kartupeļiem.
Uzņēmums ražo kartupeļu čipsus un sāļās uzkodas, un, pēc tā aplēsēm, aizņemt aptuveni 43% lielu tirgus daļu. Uzņēmums dibināts 1993.gadā. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu Ādažu čipsi, bet eksporta valstīs ar zīmolu Taffel. Latfood produkcija tiek eksportēta uz Lietuvu, Igauniju, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu.