Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Liepājas metalurgs" plāno būvēt loģistikas centru

Latvijas metalurģijas uzņēmums "Liepājas metalurgs" (LM) Liepājā plāno būvēt loģistikas centru, lai nodrošinātu gatavās produkcijas uzglabāšanu un transportēšanu, informēja Liepājas SEZ pārvaldnieka vietnieks Jānis Lapiņš.

Šim mērķim Liepājas SEZ valde nolēmusi ar uzņēmumu slēgt līgumu par teritorijas Ezermalas ielā 11a ilgtermiņa nomu. Lapiņš norādīja, ka "Liepājas metalurgs" tur plānojis būvēt noliktavu un transporta līdzekļu stāvlaukumu.

"Liepājas metalurgs" paziņojumā Rīgas Fondu biržai norāda, ka loģistikas centra izveidošanas nepieciešamību nosaka uzņēmuma darbības attīstība un loģistikas sistēmas uzlabošanas apsvērumi.

"Projekts tika iniciēts pēc uzņēmuma loģistikas sistēmas analīzes veikšanas, tās vājo vietu identificēšanas un attiecīgās situācijas uzlabošanas aktivitāšu izstrādāšanas," sacīts informācijā biržai, norādot, ka minētā projekta mērķis arī ir nodrošināt nepieciešamās noliktavu platības uzņēmuma ražošanas modernizācijas projekta netraucētai realizācijai.

Kompānijas pārstāvji arī norāda, ka minētā loģistikas centra izveidei plānots izmantot zemes gabalu Liepājā, Ezermalas ielā 11a, un patlaban notiek nomas līguma saskaņošana. Īpašuma tiesības uz šo zemesgabalu Zemesgrāmatā ir reģistrētas uz Liepājas pilsētas pašvaldības vārda.

"Nepieciešamais investīciju apjoms tiks noteikts, veicot cenu aptauju pēc izstrādātā būvprojekta," atzīmē "Liepājas metalurga" pārstāvji.

"Liepājas metalurgs" ražo čuguna, tērauda un dzelzs sakausējumus. Lielākā daļa Liepājas metalurģijas uzņēmuma akciju pieder uzņēmuma vadībai. LM akcijas kotē Rīgas Fondu biržas otrajā sarakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses