Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lipmans turpina pirkt "Liepājas metalurga" akcijas

Liepājas metalurģijas uzņēmuma "Liepājas metalurgs" akcionārs Kirovs Lipmans turpina iegādāties kompānijas akcijas, liecina publiskotā informācija Finanšu un kapitāla tirgus komisijas Oficiālās obligātās informācijas centralizētās glabāšanas sistēmai.

Sniegtā informācija atklāj, ka Lipmans laika periodā no 5. līdz 8.decembrim iegādājies 6000 "Liepājas metalurga" akciju, maksājot 1,15 latus par akciju. Tādējādi darījuma kopējā summa bija 6900 latu. No kā Lipmans iegādājies akcijas, netiek minēts.

Laika posmā no 2008.gada 28.augusta līdz 2008.gada 2.decembrim Lipmans iegādājās 17 833 "Liepājas metalurga" akcijas. Lipmans šīs akcijas, kas veido 0,1% no kompānijas kopējā akciju kapitāla, iegādājās par kopējo summu 20,5 tūkstoši latu.

"17,8 tūkstoši akciju nav liels skaits. Pēc to iegādes man kopumā pieder aptuveni 18% "Liepājas metalurga" akciju. Man galvenais bizness saistīts ar uzņēmumu "Grindeks". Taču, iegādājoties "Liepājas metalurga" akcijas, vēlējos parādīt, ka uzticos šim uzņēmumam - tas pārvarēs globālo ekonomiski krīzi un turpinās strādāt. Esmu Latvijas pilsonis, un man ir svarīgi, lai šajā valstī attīstās ražošana," iepriekš sacīja Lipmans.

Atbilstoši kompānijas publiskotajai informācijai septembra beigās Lipmanam piederēja 17,7% kompānijas akciju, savukārt 49% piederēja Sergejam Zaharjinam, bet 20,8% īpašnieks bija Iļja Segals.

"Liepājas metalurgs" šogad deviņos mēnešos strādāja ar 224,381 miljona latu neto apgrozījumu, kas ir par 27,9% vairāk nekā pērn šajā laikā, bet uzņēmuma peļņa saruka par 41% un bija 8,897 miljoni latu.

"Liepājas metalurgs" ražo čuguna, tērauda un dzelzs sakausējumus. "Liepājas metalurga" pamatkapitāls ir 16 981 033 lati. Kompānijas akcijas kotē Rīgas Fondu biržas otrajā sarakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses