Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

"Olainfarm" pērn rekordpeļņa - 2,5 miljoni latu

A/s _Olainfarm _koncerns pērn strādājis ar peļņu 2,56 miljonu latu apmērā pēc nodokļu nomaksas, un tā ir rekordliela peļņa uzņēmumam. Turklāt 2008.gadā uzņēmums piedzīvoja zaudējumus 1,43 miljonu latu apmērā, informēja Olainfarm. Savukārt koncerna apgrozījums pērn bija 22,4 miljoni latu.

Pēc uzņēmuma norādītā, finanšu rezultātu pieaugums apliecina atdevi no pastiprinātajiem produktu noieta veicināšanas pasākumiem, to rezultātā ir palielinājusies Olainfarm augstākas pievienotās vērtības produktu realizācija.

Olainfarm valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins vērtē, ka pērn uzņēmums aizvadījis veiksmīgāko gadu uzņēmuma vēsturē.

Pērn turpinājis pieaugt Olainfarm realizācijas apjoms tajās valstīs, kur tiek veikti pastiprināti produktu noieta veicināšanas pasākumi – realizācijas apjomi Krievijā pieauga par 33%, Baltkrievijā – par 10%, Kazahstānā un Azerbaidžānā – par 65%. Par uzņēmuma otro lielāko tirgu 2009.gadā ir kļuvusi Ukraina – tajā realizēti 14% Olainfarm medikamentu.

2009.gada laikā ir apstiprinātas 45 Olainfarm produktu un devu reģistrācijas 13 valstīs. Produkti ir reģistrēti arī tādās līdz šim uzņēmuma darbībai netipiskās valstīs kā Tadžikistāna, Turkmenistāna, Polija, Albānija un Austrālija. Produktu reģistrācija uzsākta arī Rumānijā un Vjetnamā. Reģistrēto produktu klāstā ir tādi uzņēmumam pilnīgi jauni produkti kā meldonijs, olanzapīns, amlodipīns, flukonazols, terbinafīns un memantīns. 2009.gada laikā ir saņemts Labas ražošanas prakses sertifikāts divu jaunu aktīvo vielu ražošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses