Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

PR: AS „Balticovo”: ekspluatācijā nodota septītā vistu novietne

Īstenojot pakāpenisku ražotnes modernizācijas plānu, Baltijas valstu lielākais vistu olu un olu produktu ražotājs AS "Balticovo" nodevis ekspluatācijā jaunu, septīto pēc kārtas, dējējvistu novietni.

Jaunā  putnu novietne ir 2 900 kvadrātmetru plaša. Celtnē, putnu turēšanas iekārtās un tehnoloģijās investēti vairāk nekā 1,5 miljoni eiro. Šobrīd sekmīgi pabeigta jaunās novietnes piepildīšanas ar putniem.

"Mūsu mērķis, pabeidzot jaunās ražotnes kompleksu, ir kļūt par nozīmīgu, konkurētspējīgu olu un olu produktu ražotāju ES tirgos," apliecina uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Arnis Veinbergs. "Plānojam, ka mūsu eksporta apjomi šogad sasniegs līdz 70% no kopējā saražotā olu daudzuma. Kārtējā jaunā putnu novietne, tāpat kā iepriekšējās, atbilst dējējvistu labturības ES 2012. gada prasībām. Tas nozīmē augstas kvalitātes, uzturā veselīgas un drošas olas."

Kopā  ražotnes teritorijā atrodas desmit no jauna uzbūvētas ražotnes kompleksa ēkas. Jauno ražotni plānots pabeigt šā gada otrajā pusē, apgūstot investīcijas 26 miljonus eiro apjomā.

Jau ziņots, ka AS "Balticovo" apgrozījums 2008. gadā, salīdzinot ar 2007. gadu, palielinājās par 13,5% un bija 19,3 miljoni latu, savukārt 2007 gadā – 17 miljoni latu. Pagājušajā gadā tika saražoti 360 miljoni olu. AS "Balticovo" atkārtoti saņēmis kvalitātes pārvaldības novērtējumu atbilstīgi jaunajam – ISO 9001:2008 standartam.



Papildu informācija: Liāna Bokša, AS "Balticovo" komunikācijas konsultante, tālr. +37129473913, e-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses