Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: AS "Latfood" atklāj Latvijā pirmo "Uzturmācības klasi"

Šodien AS "Latfood" telpās atklāta Latvijā pirmā "Uzturmācības klase", kas izveidota sadarbībā ar Latvijas Diētas ārstu asociācijas speciālistiem, lai informētu un izglītotu sabiedrību par sabalansēta ikdienas uztura nozīmi.

"Projekta "Uzturmācības klase" mērķis ir izglītot tās apmeklētājus par pareiza ikdienas uztura pamatprincipiem. Projekta izveidošanā lielu ieguldījumu deva Latvijas Diētas ārstu asociācijas un Uzturpadomes speciālisti, kuriem sakām lielu paldies par atbalstu," saka Valdis Blūms, AS "Latfood" valdes priekšsēdētājs. "Mēs apzināmies, ka šī projekta pozitīvos rezultātus nebūs iespējams izmērīt uzreiz, tas noteikti ir ilgtermiņa ieguldījums mūsu sabiedrībā. Ja pēc "Uzturmācības klases" apmeklējuma cilvēki sāks pievērst lielāku uzmanību saviem ēšanas paradumiem, tas būs pozitīvs solis sabiedrības attieksmes maiņā pret sabalansētu uzturu un savu veselību."

"Esmu patīkami iepriecināts, ka AS "Latfood" ir radusi iespēju investēt šādā interesantā projektā, kas vērsts uz apmeklētāju izglītošanu. Šis projekts ir liels solis pretī pozitīvām pārmaiņām. Sabiedrībai ir jādomā par to, kādi pārtikas produkti tiek patērēti un cik daudz," norāda Atis Tupiņš, diētas ārsts. "Domāju, ka "Uzturmācības klase" ir vide, kurā cilvēks ir atvērts un spēj uztvert informāciju, kas viņam tiek piedāvāta, lai pilnvērtīgi to izmantotu sava turpmākā ikdienas uztura plānošanā."

"Es priecājos par katru ierosmi, kas veicina jauniešu zināšanas par veselīgu uzturu, jo aizliegumi, ierobežojumi vai biedēšana par kāda produkta kaitīgumu neko nedos. Īpaši apsveicama ir "Latfood" iniciatīva, jo "Uzturmācības klasē" informācija tiek pasniegta atraktīvā veidā, kas liek domāt un izvērtēt pašiem, kā veidot sabalansētu uzturu," saka Daiga Šantare, Rīgas Stradiņa universitātes Uztura laboratorija ārste dietoloģe.

"Uzturmācības klase" ir izglītojošs uzņēmuma apmeklējuma veids, kurā tieši runājot ar apmeklētājiem izskaidros produkta ražošanas procesu un sniegs rekomendācijas tā pareizā lietošanā - Kā grauzt ar galvu? Svarīgi ir atcerēties to, ka našķi nevar aizstāt ne brokastis, ne pusdienas, ne vakariņas, čipsi ir uzkoda, ar kuru var panašķēties starp ēdienreizēm, nevis aizstāt tās.

"Uzturmācības klases" un "Latfood" ražotnes apmeklējumi notiek katru dienu no plkst.10:00 – 16:00 pēc iepriekšēja pieraksta. Interesenti tiek aicināti pietikumus sūtīt uz e-pasta adresi: [email protected].

Par AS "Latfood"

AS "Latfood" ir lielākais kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražotājs Latvijā, ar aptuveni 40% lielu tirgus daļu. Uzņēmums "Latfood" dibināts 1993. gadā. Tās specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar zīmolu "Ādažu čipsi", bet eksporta valstīs ar zīmolu "Taffel". AS "Latfood" produkcija tiek eksportēta uz Baltijas valstīm, Krieviju, Lielbritāniju, Gruziju, Kazahstānu un Azerbaidžānu. Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.cipsi.lv vai www.twitter.com/Adazu_cipsi

Papildu informācijai:

Tālr: 2882 5258

e-pasts: [email protected]; Skype: Maija.Dulle

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses