Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

PR: Biznesa izpētes braucieni uz Japānu un Dienvidkoreju

ES eksporta veicināšanas Programmas ietvaros ES uzņēmumi ir aicināti piedalīties darījuma braucienos uz Japānu un Dienvidkoreju un prezentēt savus produktus potenciālajiem Japāņu un Dienvidkorejas partneriem. Visiem Programmas dalībniekiem tiks nodrošinātas pieredzējušo profesionāļu konsultācijas Japānas un Dienvidkorejas uzņēmējdarbības vides jautājumos.

ES eksporta veicināšanas programmas mērķis ir stiprināt ES uzņēmumu pozīcijas Japānas un Dienvidkorejas tirgos un palīdzēt Eiropas uzņēmumiem paplašināt savu biznesu, izmantojot eksporta iespējas uz Japānu un Dienvidkoreju. ES eksporta veicināšanas programma organizē dažādas ar eksporta veicināšanu saistītas aktivitātes un nodrošina profesionāļu konsultācijas uzņēmumiem, kuri ir ieinteresēti Japānas un Dienvidkorejas tirgos. ES eksporta veicināšanas programma ir turpinājums iepriekšējai programmai Gateway to Japan Campaign, kuras rezultātā 14 gadu laikā aptuveni 2500 Eiropas uzņēmumi, t.sk. arī Latvijas uzņēmums LAMEKO IMPEX,  atrada  biznesa partnerus Japānā.

Šobrīd notiek reģistrācija biznesa izpētes braucieniem uz Japānu un Dienvidkoreju, kas ir paredzēti sekojošiem uzņēmumiem:
- Biznesa brauciens uz Japānu ir ieplānots uz nākamā gada 25.-29. maiju. Līdz 2009. gada 5. janvārim aicinām piedalīties: ES uzņēmumus, kas izstrādā ar vidi un enerģētiku saistītas tehnoloģijas.
- Biznesa brauciens uz Dienvidkoreju ir ieplānots uz nākamā gada 8.- 12.jūniju. Līdz 2009. gada 21. janvārim aicinām piedalīties: ES uzņēmumus, kas strādā pie publisko un privāto ēku un infrastruktūras (ceļi, lidostas, ostas) projektēšanas, dizaina, celtniecības, montāžas, ierīkošanas un apdares.

Piesakoties izpētes braucienam, uzņēmumi var pieteikties uz finansiālo atbalstu šīs programmas ietvaros, kas daļēji sedz ar braucienu saistītās izmaksas.

Šī Programma palīdzēs uzņēmumiem katrā viņu solī ceļā uz Japānas un Dienvidkorejas tirgiem. Pieredzējušo profesionāļu komanda no SIA „Deloitte Latvia” konsultēs ES eksporta veicināšanas programmas dalībniekus par uzņēmējdarbības vidi minētajos tirgos, ka arī palīdzēs izvērtēt plānotās biznesa aktivitātes un to rezultātus. Uzņēmumu pārstāvjiem būs iespējas individuāli satikties ar potenciāliem Japānas un Dienvidkorejas partneriem, kuru laikā tiks nodrošināts profesionāļu atbalsts.

Member of Deloitte Touche Tohmatsu

Kā var pieteikties?
Informācija par jauno ES eksporta veicināšanas programmu un pieteikuma forma ir atrodama kampaņas mājaslapā: www.eu-gateway.eu. ES dalībvalstīs Programmas īstenošanas veicinātāji nodrošina uzņēmumus ar detalizēto informāciju par Programmu un individuālajiem notikumiem Programmas nozarēs. Pēc papildus informācijas par Programmu var sazināties ar Deloitte Latvia Vadības konsultāciju vecāko menedžeri Aleksandru Parfinoviču ( tel. 67074145, e-pasts: [email protected]) vai konsultanti Nataļju Šaburovu, tel.67074149, e-pasts: [email protected]).

Par Deloitte

Kā Šveices Verein – ne Deloitte Touche Tohmatsu, ne jebkura tās dalībnieku sabiedrība neatbild viena par otras darbību vai bezdarbību. Katra dalībnieku sabiedrība ir atsevišķa un neatkarīga juridiska persona. Lai saņemtu detalizētu informāciju par Deloitte Touche Tohmatsu un saistīto uzņēmumu juridisko struktūru, lūdzam apmeklēt mājaslapu www.deloitte.com/about. Lūdzu apmeklējiet mājaslapu www.deloitte.com/lv/about sīkākai informācijai par Deloitte Latvia juridisko struktūru.

© 2008 Deloitte Latvia SIA. Visas tiesības aizsargātas.

Kontakti:
Aleksandrs Parfinovičs   

Vadības konsultācijas

Deloitte Latvija

Grēdu iela 4a, Rīga LV-1019
Tālr: +371 67 074 145

[email protected]

Anastasija Ruža

Mārketings un sabiedriskās attiecības

Deloitte Latvija

Grēdu iela 4a, Rīga LV-1019

Tālr: +371 67 074  169

[email protected] 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses