Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Inovatīvus guļbūvju risinājumus no Latvijas prezentēs nozīmīgākajās starptautiskajās izstādēs

Austrumeiropā modernākā un jaudīgākā guļbūvju ražotne, Latvijas uzņēmums ”Dores”, ar savu stendu piedalīsies vairākās nozīmīgās starptautiskās izstādēs. No 11. līdz 15. martam fabrikas produkciju varēs iepazīt būvniecības industrijas izstādē ”Māja I 2009” Ķīpsalas izstāžu hallē. Uzņēmums prezentēs vienu no tā standarta projektiem - pirtiņu ”Dores Grieta”.

”Doru” modernā guļbūve kalpos kā fabrikas stends izstādē, dodot apmeklētājiem iespēju realitātē iepazīties ar ”Doru” māju priekšrocībām un projektu daudzveidību. Stendā būs iespējams uzzināt vairāk par jaunā uzņēmuma darbu un produkciju, kā arī saņemt eksperta padomus par ekoloģisku mājokļu izveidi.

Aprīlī uzņēmums ņems dalību ar savu stendu arī divās lielās izstādēs ārpus Latvijas. No 9. līdz 12. aprīlim ”Dores” piedalīsies 5. Starptautiskajā dabas tehnoloģiju nozares izstādē ”Koka māja” Maskavā Krievijā, kas tiek uzskatīta par vienu no veiksmīgākajiem, perspektīvākajiem un sociāli nozīmīgākajiem izstāžu projektiem Krievijā, tā kā viena no projekta pamatidejām ir veicināt ilgtspējīgu un ekoloģisku būvniecību. Eksperti norāda, ka interese par koka mājām visā pasaulē ir ievērojami augusi, līdz ar pieaugošo interesi par veselīgu dzīvesveidu.

Savukārt no 16. līdz 19. aprīlim ”Dores” reprezentēs koka un brīvdienu māju izstādē Norvēģijā ”Norsk Hytteliv 2009”, Exporama Senteret, Hellerudsletta, Oslo.

”Dalība izstādēs mums ir nozīmīga, lai sekmētu tiešu dialogu starp uzņēmumu un tā partneriem un galapatērētājiem gan Latvijā, gan citās valstīs, uz kurām ”Dores” produkcija tiek eksportēta vai tiks eksportēta nākotnē,” skaidro uzņēmuma vadītājs Māris Linde. ””Dores” guļbūves pārsvarā paredzētas eksporta tirgiem. Un tie ir  Rietumeiropa, Skandināvija, Krievija, Ukraina, Japāna, Ķīna, ASV un Kanāda. Eksportspējīgas nozares attīstība šobrīd ir reālākais biznesa solis, kas var dot ieguldījumu valsts ekonomiskās situācijas stabilizēšanā, līdz ar to mēs ceram, ka dalība izstādēs palīdzēs gūt lielāku partneru un patērētāju atbalstu.”

2008.gada 1.oktobrī darbu uzsākusī guļbūvju fabrika ”Dores” ir Austrumeiropā modernākā un jaudīgākā šāda veida ražotne. Kopējās investīcijas tās izveidē ir 7 000 000 eiro. Fabrikas jauda ir 350 mājas gadā. Fabrikas "Dores" klāstā šobrīd ir vairāki guļbūvju standartprojekti, kā arī tiks ražotas guļbūves pēc individuāliem projektiem. "Dores" guļbūves saglabā visas tradicionālo guļbūvju īpašības, kas papildinātas ar mūsdienīgu stilu un augstu kvalitāti. Novitāte "Dores" guļbūvju projektos ir patentētais un unikālais stūra savienojums, kas nodrošina izcilu, guļbūvēm reti sastopamu aizsardzību pret vēja brāzmām, lietu un sniegu. Ražošanas procesā tiek izmantoti augstākās kvalitātes kokmateriāli, ko piegādās starptautiski atzīti uzņēmumi no Latvijas un Somijas.

Papildu informācijai:

Māris Linde
SIA “DORES” izpilddirektors
Dārdu iela 7, Ieriķi, Amatas novads, Cēsu rajons, LV-4139, Latvija
Tālrunis:+371 20220283;  +371 64 170 170, fakss: +371 64 170 171
E-pasts: [email protected]
www.dores.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses