Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PR: "LG Electronics" ietaupīs 400 miljonus ASV dolāru ar modernizētā piegāžu tīkla vadības sistēmas palīdzību

LG Electronics (LG) gūst savas uzlabotās piegāžu tīkla optimizācijas sistēmas augļus 350 miljonu ASV dolāru apmērā par laika periodu no š.g. janvāra līdz septembrim. Uzņēmums paredz noslēgt gadu ar 400 miljonu ASV dolāru lieliem ietaupījumiem un sagaida skaidrās naudas plūsmas pieaugumu par vairāk nekā 800 miljoniem ASV dolāru.

Viena no lielākajām problēmām, ar ko saskaras elektronikas preču uzņēmumi, ir augstās izmaksas par preču uzglabāšanu dažādās noliktavās. Pērn LG preču uzglabāšanas laika periods noliktavās samazinājies par vairāk nekā 10 dienām gada trešajā ceturksnī, tādējādi samazinot izmaksas par aptuveni 150 miljoniem ASV dolāru. Pārvadājumu izmaksas, salīdzinot ar pagājušo gadu, samazinājušās par 15%, vainagojoties ar 200 miljoniem ASV dolāru vērtiem ietaupījumiem. Finanšu prognožu izpilde augusi par 40% gada laikā un dubultojusies laika periodā no 2008. gada sākuma. Arī laicīgo piegāžu rādītāji gada laikā auguši par 10%.

“Globālajā biznesā efektīvas piegāžu tīkla operācijas ir konkurētspējas atslēga”, norāda Didiers Šenevā (Didier Chenneveau), LG Electronics piegāžu tīkla vadītājs. “Mēs strādājam arī pie karbona izmešu samazināšanas visos piegādes posmos. Tālejoša procesu vadība ir LG augstākā prioritāte.” Šenevā apmeklē LG vietējās struktūrvienības, mēģinot atrast jaunus veidus kā uzlabot piegādes operācijas un novērst neefektīvas darbības.

Kompānija noslēdz sistēmas standartizēšanu un optimizē apgrozījuma rādītājus, kas tiks piemēroti visiem produktiem, sākot no 2010. gada pirmās puses. Īpaši Eiropa un Āzija saskarsies ar pamanāmām izmaiņām reģionālās optimizācijas dēļ, jo tiks samazināts noliktavu skaits.

LG jau trīs gadus investējis piegādes ķēžu modernizēšanas procesā ar mērķi sasniegt labāko piegādes sistēmu pasaulē līdz 2012. gadam.



Papildu informācija:
Zane Udrase
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
SIA LG Electronics Latvia
Grēdu iela 4a
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 311 337
Fakss: +371 67 331 338
E-pasts: [email protected]

Kristīne Vembre
Euro RSCG PR
Sabiedrisko attiecību konsultante
Kr. Barona iela 36-8
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 504 737
Fakss: +371 67 504 736
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses