Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: LG izstādē IFA 2009 piedāvā lielisku stila un tehnoloģiju apvienojumu

LG Electronics (LG) šodien izstādē IFA 2009 Berlīnē prezentēs jauno monitoru un digitālo foto rāmju sērijas.

“Piedalīšanās IFA 2009 dod mums iespēju demonstrēt klientiem savus jaunākos monitorus,” norāda Bajs Jae Hons (Bae Jae Hoon), Business Solutions Company viceprezidents. “LG ir smagi strādājis, lai apvienotu modernu dizainu ar jaunākajām tehnoloģijām, un ir iekļāvis daudz un dažādu inovatīvu funkciju jauno monitoru klāstā. LG jaunais tīkla monitors paredzēts tiem biznesa klientiem, kuri vēlas samazināt gan izmaksas, gan kaitīgo ietekmi uz vidi.”

LG tīkla monitori nodrošina augstāko kvalitāti

LG Business Solutions stendā atvēlēta īpaša vieta jaunajiem tīkla monitoriem. Šos monitorus iespējams savienot ar vienu vienīgo datoru, kas nodrošina virtuālās darba virsmas līdz pat 11 lietotājiem un atsver vajadzību pēc individuāla datora katram lietotājam. Pievienojot vairākus lietotājus pie viena datora, iespējams samazināt programmu atjaunināšanas izmaksas vismaz par 60% un ekspluatācijas izmaksas – par 70% un vairāk.

IFA izstādes laikā prezentēs jaunus monitorus

LG izstādē piedāvās trīs jaunus produktus – monitoru W63, kas paredzēts datorspēlēm, W30 Color Pop monitoru un jauno digitālo foto rāmju sēriju.

23 collu lielais Full HD W63 ir pirmais LG monitors, kas īpaši veidots video spēļu spēlēšanai. Monitoros esošais Tru Mode izslēdz attēlu apstrādes procesa laiku, lai acumirklī parādītu notiekošo. Tru Light rada atmosfērisku apgaismojumu ap ekrānu, lai attiecīgajās spēlēs radītu vajadzīgo spriedzi. HD visaptverošā skaņa un zemais 2 ms reakcijas laiks nogādā lietotāju pašā notikumu centrā.

LG prezentēs arī jaunos W30 Color Pop monitorus, kuriem ir pārsteidzoši šaurs profils – platākajā vietā tikai 37 milimetri. Šie monitori būs pieejami visdažādākajās krāsās.

Turklāt LG iepazīstinās arī ar jauna tipa digitālajiem foto rāmjiem, kuri izstrādāti tā, lai tie iederētos jebkurā vidē. Ar jaunajiem LG foto rāmjiem varēs gan klausīties mūziku, gan skatīties bildes un video. Digitālajos foto rāmjos iebūvēta tirgū lielākā pieejamā atmiņa - 2GB, tādējādi ļaujot tajos saglabāt vairāk nekā 6000 attēlu, turklāt video baudīšanai nebūs nepieciešams izmantot papildu atmiņu.

Videi draudzīgi, ērti un profesionāli monitori

LG nepārtraukti cenšas samazināt enerģijas patēriņu savos produktos un ir attīstījis tehnoloģijas, lai to samazinātu līdz pat 50%, salīdzinot ar parastajiem monitoriem.

LG piedāvā arī monitorus ar LED aizmugures apgaismojumu, kas nodrošina zemu enerģijas patēriņu. Tā, piemēram, LED aizmugures apgaismojums, kas iebūvēts jaunajā W86L monitorā, padara to par vienu trešdaļu plānāku un vieglāku salīdzinājumā ar parastajos monitoros esošo CCFL aizmugures apgaismojumu. W86L ir ne tikai ļoti plāns, bet arī aprīkots ar uzlabotām funkcijām, kas nodrošina augstāko attēla kvalitāti. Ar iespaidīgu dinamiskā kontrasta koeficientu 2,000,000:1 un 2ms ātro reakcijas laiku W86L ir izcila izvēle tiem, kuri vēlas skaidru attēlu, bagātīgas krāsas un nevainojamu skatīšanās pieredzi.

LG izstādē prezentēs arī M27 - monitoru, kas apvienots ar televizoru. Šī ierīce atsver vajadzību pēc atsevišķa datora monitora un televizora, un radīta, lai sniegtu augstas kvalitātes HDTV attēlu, televīzijas pārraižu, Blu-ray filmu, datorspēļu un digitālo fotogrāfiju skatīšanās pieredzi.

Kā pēdējo savā iespaidīgajā produktu klāstā LG piedāvās monitoru W20R, kas izstrādāts, lai apmierinātu grafiskā dizaina profesionāļu vajadzību pēc augstākās krāsu precizitātes. W20R parāda krāsu gammu, kas attēlo objektu tā absolūti dabiskajās krāsās. Šim produktam piešķirts IDEAlliance sertifikāts, un tas pilnībā atbilst jaunākajiem ISO 12647-7 standartiem.

Papildu informācija:
Zane Pudāne
Sabiedrisko attiecību menedžere Baltijas valstīs
LG Electronics Latvia Ltd.
Grēdu iela 4a
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 311 337
Fakss: +371 67 331 338
E-pasts: [email protected]

Kristīne Vembre
Euro RSCG PR
Sabiedrisko attiecību konsultante
Kr. Barona iela 36-8
Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 67 504 737
Fakss: +371 67 504 736
E-pasts: [email protected]


Par LG Electronics, Inc.
Uzņēmums LG Electronics, Inc (KSE:066579.KS) ir pasaules līderis un tehnoloģiju novators sadzīves elektronisko ierīču, sadzīves tehnikas un mobilo sakaru ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 84 000 cilvēku, kas strādā 115 struktūrvienībās, ieskaitot 84 filiāles visā pasaulē. LG pārdošanas apjoms pasaulē 2008. gadā bija 44,7 miljardi ASV dolāri, un to veido piecas uzņēmējdarbības nodaļas – Home Entertainment, Home Applience, Air Conditioning, Business Solutions un Mobile Communications. LG ir pasaules vadošais plakano paneļu televizoru, audio un video produktu, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājs. LG ir noslēdzis ilgtermiņa līgumu, kļūstot par Formula 1 globālo un tehnoloģiju partneri. Plašākai informācijai, apmeklējiet www.lge.com

Par LG Electronics Business Solutions Company
LG Electronics Business Solutions Company attīsta plaša spektra augstākās klases digitālās ierīces un risinājumus, ieskaitot LCD monitorus, komerciālos displejus, audio un video ierīces automašīnām un drošības sistēmas. LG nodrošina unikālas ierīces un servisu, kas sniedz smalkus un uzticamus risinājumus, lai apmierinātu biznesa partneru un klientu vajadzības. Līdz ar 4.3 miljardu ASV dolāru lielu pārdošanas apjomu pasaulē 2008. gadā, LG Business Solutions Company ir gatavi turpināt straujo attīstību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses