Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Lielām kompānijām domāti datu glabāšanas risinājumi kļūst pieejami arī vidēja lieluma uzņēmumiem

Korporācija IBM paziņo par jaunas datu glabāšanas iekārtas - IBM System Storage DS5020 Express pieejamību tirgū, tādējādi piedāvājot lielu kompāniju līmeņa datu glabāšanas iespējas izmantot arī vidējiem un mazajiem uzņēmumiem.

Vidēja lieluma organizācijas un uzņēmumi dažādās nozarēs, tai skaitā tirdzniecībā, veselības aprūpē, apdrošināšanā, valsts pārvaldē un ražošanā saskaras ar tādām pašām problēmām kā lielas organizācijas, piemēram, ar grūtībām pārvaldīt, uzglabāt un droši analizēt aizvien pieaugošo datu plūsmu. IBM System Storage DS5020 vidējiem uzņēmumiem piedāvā tik augstu veiktspēju, pieejamību un risinājumus, kādus ir raduši izmantot lielie uzņēmumi, turklāt par cenu, kas ir piemērota vidēja lieluma organizācijām.

Disku sistēmā System Storage DS5020 Express ietilpst nozarē vadošais 8 Gbps Fibre Channel (FC), kā arī iSCSI hostēšanas iespējas, kas viegli iekļaujas esošajās un jaunās infrastruktūrās, vienlaikus nodrošinot sabalansētu veiktspēju, kāda ir nepieciešama dažādu darba slodžu apmierināšanai. Sabalansētā veiktspēja atbalsta tādas konsolidētās un virtualizētās vides kā IBM PowerVM, Microsoft Windows 2008 Hyper-V un VMware vSphere 4, vienlaikus garantējot ļoti īsus atbildes laikus. DS5020 atbalsta visas augstākā līmeņa funkcijas, tai skaitā šifrēšanu, sadalīšanu, FlashCopy, VolumeCopy un Enhanced Remote Mirroring. (Lai uzzinātu vairāk par System Storage DS5020 Express, apmeklējiet http://www-03.ibm.com/systems/storage/disk/ds5020/index.html).

System Storage DS5020 būs arī pirmais nozarē pieejamais vidēja līmeņa disku produkts ar pašsifrējošajiem diskdziņiem, kas to padara ideāli piemērotu uzņēmumam svarīgo lietojumprogrammu izvietošanai. Pilna disku šifrēšana nodrošina datu drošību pašos pamatos, cieto disku aizsardzībai pret dažādiem riskiem un bojājumiem. Tas paplašina IBM ieguldījumu gan lenšu, gan disku visaugstākā līmeņa drošības un šifrēšanas nodrošināšanā. Šogad IBM jau ir paziņojis par disku šifrēšanas pieejamību tās System Storage DS8000 datu glabāšanas iekārtas līnijas ietvaros.

IBM nesen veiktā pētījuma ietvaros apmēram 75 procenti respondentu atbildēja, ka svarīgākā IT prioritāte uzņēmumu veiktspējas uzlabošanai ir laba informācijas pārvaldība. System Storage DS5020 Express ir radīta tam, lai palīdzētu vidējiem uzņēmumiem atrisināt savas informācijas pārvaldības vajadzības. Laikā, kad digitālās informācijas plūsma katru dienu pieaug par apjomu, kas ir astoņas reizes lielāks nekā visās ASV bibliotēkās atrodamais informācijas daudzums, organizācijām ir nepieciešami gudrāki veidi, kā tikt galā ar aizvien lielāko informācijas plūsmu un saprātīgi sakārtot tos. Lai lejupielādētu pētījumu, apmeklējiet http://www.ibm.com/press/attachments/ibm_midmarket_trend_study.pdf.

Papildinformācija par Express Advantage un jaunajiem Express Advantage piedāvājumiem ir pieejama http://www.ibm.com/expressadvantage.

Kontaktpersona: Santa Rutka,
IBM Latvija Mārketinga komunikāciju vadītāja
Tālr. 67070300, 67070390
[email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses