Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 29. oktobris
Laimis, Laimonis, Elva, Elvijs, Elvis

PR: LLKA valde tikās ar zemkopības ministra amata kandidātu J.Dūklavu

Šodien, 11.februārī, LLKA valdes pārstāvji tikās ar zemkopības ministra kandidātu Jāni Dūklavu. Tikšanās laikā LLKA pārstāvji informēja J.Dūklavu par lauksaimnieku kooperācijas attīstību valstī, kā arī sniedza savu viedokli par to, kādam būtu jābūt nākamajam zemkopības ministram. „Jaunajam zemkopības ministram jāuzskata, ka prioritārā nozare valstī ir lauksaimniecība.

Tad arī viņš būs gatavs strādāt ar pilnu atdevi,” uzskata LLKA valdes priekšsēdētājs Indulis Jansons. „Viņam ir jābūt spējīgam cīnīties par lauksaimnieku interesēm gan Ministru kabinetā, gan Eiropas Komisijā, panākot lauksaimnieku sabiedrībai redzamus rezultātus. Nepieciešami arī ātrāki tempi, nekā līdz šim.”„Manuprāt, jaunajam ministram būtu jābūt bezpartejiskam. Un ne tikai zemkopības, bet arī pārējo nozaru ministriem. Tiem jābūt profesionāliem savā jomā un neatkarīgiem no partiju ietekmes,” uzskata LLKA valdes loceklis Sandris Bēča. „Zemkopības ministram jau stājoties jaunajā amatā jābūt redzējumam par to, kādai lauksaimniecībai būtu jāizskatās nākotnē, kā arī jābūt skaidri definētiem uzdevumiem, kas būtu jāveic, lai uz šo izvirzīto mērķi ietu,” tā LLKA valdes locekle Aelita Runce. Sanāksmes laikā J.Dūklavs informēja, ka savu redzējumu par to, kas būtu jādara, lai veicinātu lauksaimniecības nozares izkļūšanu no krīzes, sniegs tuvāko dienu laikā pēc tikšanās ar lauksaimnieku organizācijām, kā arī citām lauksaimniecības politikas plānošanā iesaistītajām pusēm. Papildus informācija: tālr. 6 702 7546, mob. tālr. 2 9118615.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Viesturs Tamužs: Esmu bitkoina maksimālists

Uzņēmējs Viesturs Tamužs sarakstījis grāmatu “Bitkoins. Vienkārši” – tas ir pirmais latviešu valodā radīts skaidrojošs darbs par kriptovalūtu, kas gūst arvien lielāku popularitāti visā pas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses