Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Parakstīta vienošanās par labu vietējiem kvalitatīvajiem produktiem

Šodien, 13.martā plkst.11:00 Rīgas Pārtikas ražotāju vidusskolā tika parakstīta vienošanās, kas dos iespēju stiprināt vietējās produkcijas noietu vietējā tirgū.

Parakstot kopīgo vienošanos Zaļā karotīte aicināja stiprināt zemniekus, uzsverot īpašo nozīmi vietējās pārtikas veicināšanas svarīgumam un iespējām, kas paveras, veicot iepirkumus vietējiem ražotājiem. Biedrības Mārketinga padome direktore Ingūna Gulbe un VSIA Rīgas Pārtikas ražošanas vidusskolas direktore Silva Ozoliņa parakstīja kopīgu aicinājumu par to, ka veicot vai organizējot, valsts iepirkumus, izvēlē dot priekšroku par labu vietējiem kvalitatīviem pārtikas produktiem.

Biedrības Mārketinga padome direktore Ingūna Gulbe uzsvēra, ka veicot valsts iepirkumus, var norādīt kā pie papildus kritērijiem, ka tiek dota priekšroka pārtikas produktiem no Latvijas nacionālās pārtikas shēmas- Zaļās karotītes, kas ir kā papildus bonuss.

VSIA Rīgas Pārtikas ražošanas vidusskola kā tradīciju ir ieviesuši vietējās pārtikas popularizēšanu, savos ražojumos izmantojot Latvijas ražotāju produkciju un savu sortimentu banketos veido, atbalstot zemnieku izaudzēto un saražoto. Papildu cenšas arī izglītot savus pavārus un konditorus, ka vietējais produkts ir ļoti labs, no kura ražot lielisku gala produktu un pierādot to ar darbiem, tā VSIA Rīgas Pārtikas ražošanas vidusskolas direktore Silva Ozoliņa.

Biedrība Mārketinga padome aicina ikvienu valsts iestādi, veicot vai organizējot valsts iepirkumus, izvēlē dot priekšroku vietējiem kvalitatīviem produktiem. Tie ir produkti, kuri ir Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas dalībnieki, kas nozīmē, ka kvalitātes kritērijiem atbilst ne tikai pārstrādātais gala produkts, kuru veikalā atpazīst ar Zaļās karotītes zīmi, bet arī izejvielas atbilst augstākiem kvalitātes kritērijiem. Šie produkti, kas nopērkami no Latvijas zemniekiem, ir kvalitatīvi, garšīgi un veselīgi, kas atbilst visiem kvalitātes rādītājiem.

Ikvienam pirmsskolas iestādes bērnam, skolēnam un studentam Latvijā ir svarīgs pilnvērtīgs un kvalitatīvs ikdienas uzturs, lai varētu produktīvi mācīties un saglabāt lielisku veselību. Papildu garants tam ir vietējie pārtikas produkti, kas auguši tajā pašā klimatiskajā zonā, kurā cilvēks dzīvo, lai organisms uzņemtu pēc iespējas vairāk nepieciešamo uzturvielu. Pagatavojot audzēkņiem maltīti no kvalitatīviem produktiem, tiek atbalstīti Latvijas ražotāji un zemnieki, kuri saražojuši un izaudzējuši produktus ar kvalitātes garantu, lai maltīte būtu veselīga un garšīga.

Papildu informācijai: Andra Ūdre, Biedrības „Mārketinga padome” Sabiedrisko attiecību speciāliste Tel.: 29441332 E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses