Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

PR: Vasaras neaizmirstamā Karotītes zupa pārtikas svētkos

Jau šo piektdien, 7.augustā Vērmanes dārzā no 10:00-22:00 notiks pirmie šāda mēroga Latvijā ražoto pārtikas produktu svētki- gadatirgus „Nācu ēsti, nācu dzerti, nācu jautri padejot”.

10:00- Pasākuma oficiālā atklāšana.

10:30- „Gada cilvēks Latvijas lauksaimniecības un pārtikas nozarē” apbalvošanas ceremonija.

“Jūs uzzināsiet Latvijas pārtikas nozares izcilības, spēka momentus gan Latvijas situācijai, gan eksporta tirgiem, augstu atbildību pret pašu ražotajiem produktiem, kas ir tradicionāli Latvijai un otrkārt, kas ir veiksmīgi jaunatradumi gan mārketingā, gan produktu sortimentā”, uzsver Mārketinga Padomes vadītāja Ingūna Gulbe.

Svētku laikā taps “Vasaras neaizmirstamā Karotītes zupa”, kas radīta tikai no augsti kvalitatīvajiem Karotītes produktiem. To nobaudīt varēs ikviens interesents.

Visas dienas garumā Latvijas pārtikas ražotāji tirgos savu produkciju un dejotāji atdzīvinās parka skatuves dēļus ar līksmām dejām. Darbosies darbnīcas bērniem, kurās varēs iepazīties un ņemt dalību, strādājot ar graudiem, miltiem, mīklu, medu, vasku, sieru, zāļu tējām. Beidzot darbu darbnīcās bērni veidos kolāžu uz Latvijas kontūras no visiem izmantotajiem materiāliem.

Būs arī vienreizēja, unikāla iespēja apskatīt Latvijas pārtikas produktu ražotāju kopīgi veidotās ražas gleznas, kas tiek veidotas no maizes, siera, augļiem dārzeņiem, vaska un ziediem. Gleznās būs redzami simboli- Māras krusts – (no maizes), Saules zīme – (no siera), Mēness zīme – (no augļiem, dārzeņiem), Jumis-(no bioloģiskās pārtikas).

Visi Latvijas pārtikas produktu patērētāji un interesenti laipni aicināti apmeklēt svētkus, izbaudīt daudzveidīgās garšas un iegādāties iemīļotos pārtikas produktus. Jau no senseniem laikiem zināms, ka maize - latviešu spēks, siers - izturība un tēja - veselība. Novēlam nobaudīt vismaz daļu no latviešu ražotajiem produktiem, kas būs salidojuši Rīgā.

Papildu informācijai:
Andra Ūdre
Sabiedrisko attiecību speciāliste
LVAEI LTVC
Biedrība „Mārketinga padome”
Mob.tālr.: 29441332
E-pasts: [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses