Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Reaton" durvju ražotnes rekonstrukcijā investē Ls 1,5 miljonus

Apdares materiālu tirdzniecībā, durvju ražošanā, kā arī pārtikas produktu tirdzniecībā strādājošā kompānija "Reaton" pabeigusi durvju ražotnes rekonstrukciju, investējot 1,5 miljonus latu, piektdien informēja "Reaton".

Kopumā rekonstrukcija ilga divus gadus, un ražošana šajā laikā netika pārtraukta.

Kā norāda kompānija, rekonstrukcijas rezultātā paaugstināta darbības efektivitāte, kā arī samazināts kaitīgo izmešu daudzums un uzlaboti strādājošo darba apstākļi. Pie pašreizējiem apstākļiem ražotne var strādāt ar jaudu līdz 1500 durvīm mēnesī, kas ir par 120% vairāk nekā iepriekš Turklāt rekonstruētās ražotnes darbības rezultāts materializējies jaunā durvju kolekcijā, piebilst kompānijas pārstāvji.

Rekonstrukcijas gaitā iepērkot un ieviešot darbībā jaunus darba galdus, samazināsies arī kļūdu daudzums, ko iepriekš veidoja cilvēciskais faktors, un, lai uzlabotu darba apstākļus, ražotnē uzstādīta jauna aspirācijas un ventilācijas sistēma, kas nodrošina gaisa attīrīšanu no skaidām un koka putekļiem. Darbiniekiem iekārtota arī virtuve un ēdamtelpa, ģērbtuves un dušas telpas.

Ražotnes rekonstrukcijas rezultātā ievērojami samazināts izmešu daudzums - agrāk tika lietotas skābes bāzes krāsas un lakas, bet tagad ražotne pārgājusi uz ūdens bāzes laku un krāsu lietojumu, agrāk ražošanas procesā radās atkritumi, kas prasīja īpašu uzglabāšanu un iznīcināšanu, bet tagad atkritumi nav apkārtējai videi kaitīgi, skaidro kompānija.

"Reaton" durvju ražotne dibināta 1991.gadā, kompānijas īpašniekiem atpērkot Padomju armijai piederošo zemes gabalu un galdniecības cehu Rīgā, Krustabaznīcas ielā.

Komentējot problēmas ekonomikā, ražotnes komercdirektors Alvis Briedis pauž viedokli, ka ekonomiskā krīze sakārtos tirgu, atstājot tajā profesionālākos ražotājus. "Reaton" esot bijusi gatava krīzei, un, viņaprāt, spēj strādāt jaunajos apstākļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses