Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Vairāk saules šogad veidos jaunu ražotni un attīstīs franšīzi

Ieguldījumi ražotnē sasniegs 200 000 latu, daļu no tā veidos ES struktūrfondu finansējums. Kopumā šogad Vairāk saules investēs 300 000 latu, raksta Db.lv.

Jaunajā ražotnē Rīgā paredzēts ražot pastas, ravioli un pusfabrikātus restorānu tīkla Vairāk saules un veikalu Pastarellia vajadzībām.

Jau šobrīd Rīgā darbojas četri Pastarellia veikali, kuros tiek realizētas pašu ražotās pastas, un to skaitu līdz gada beigām plānots palielināt vēl par diviem. Pēc ražotnes pabeigšanas tiks izstrādāti franšīzes nosacījumi, lai šo iespēju varētu piedāvāt visiem interesentiem.

Restorānu tīkla Vairāk saules un ģimenes uzņēmuma Mārtiņa beķereja līdzīpašnieks Mārtiņš Kalniņš atklāj, ka jau šobrīd  interese par franšīzes iespējām ir no vairākiem Krievijas uzņēmējiem un investoriem. Patlaban notiek ražotnes projektēšanas darbi, un drīzumā tiks izsludināta iepirkumu procedūra.  Projekta realizācijā paredzēts piesaistīt arī ES struktūrfondu finansējumu.

Pēc ražotnes izveides visiem tīklā iesaistītajiem uzņēmumiem būs iespēja nodrošināt vienādas kvalitātes produkciju.  Viens no mērķiem ir palielināt arī Vairāk saules restorānu skaitu, šobrīd Rīgā darbojas trīs restorāni. Šiem restorāniem jau izstrādāta jauna koncepcija, papildinot tradicionālo ēdienkarti ar Āzijas virtuvi, un šis solis jau attaisnojies. Apgrozījuma pieaugumu sekmējusi arī iespēja pasūtīt maltīti uz mājām, ko atšķirībā no krīzes gadiem klienti izmanto arvien vairāk.

Jāatgādina, ka pēc franšīzes principa jau šobrīd Latvijā strādā ne tikai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, tostarp Čili Pica, Double Coffee, bet arī vairāki rūpniecības uzņēmumi - Stenders, Dzintars un citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses