Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ventspils piesaista ES investīcijas ar augstas pievienotās vērtības ražošanu

Ventspilī otrdien SIA Bucher Schoerling Baltic ražotnē parakstīts līgums par ES struktūrfondu projekta īstenošanu uzņēmuma projektam, lai ražotu augstas pievienotās vērtības produkciju, informē Ventspils pārstāvji.

Līgumu parakstīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktora vietnieks Māris Ēlerts, SIA Bucher Schoerling Baltic valdes priekšsēdētājs Niklauss Hūzers un prokūriste Vineta Priede, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Ventspils Brīvostas pārvaldnieks Imants Sarmulis.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktora vietnieks Māris Ēlerts norādīja uz Ventspils pašvaldības lielo lomu investoru piesaistē, jo šādu projektu īstenošanā ļoti būtiska ir pašvaldības atsaucība, ieinteresētība un izpratne. M.Ēlerts izteica atzinību Ventspils pilsētas domei un Ventspils Brīvostas pārvaldei un atzīmēja, ka Ventspils ir sekmīgākā pilsēta Latvijā investoru piesaistē.

Patlaban SIA Bucher Schoerling Baltic nodarbina 55 cilvēkus, bet šā gada laikā plānots palielināt darbinieku skaitu līdz 95-100.

Kopš darbības sākšanas 2005.gadā SIA Bucher Schoerling Baltic ražo komponentes un tvertnes lielām un mazām ielu tīrāmām mašīnām.

Lai nodrošinātu plānoto paplašināšanos, tiek īstenots investīciju projekts SIA Bucher Schoerling Baltic mašīnbūves ražotnes attīstības projekts augstākas pievienotās vērtības produktu ražošanai. Projekta kopējās izmaksas plānotas 3,6 milj. latu (no tiem viens miljons latu jaunai hallei un 2,6 miljoni latu ražošanas iekārtās), no kuriem 1,4 milj. latu ir paredzēti saņemt no ES struktūrfondiem.

Jauno ražošanas ēku plānots uzbūvēt līdz šā gada oktobra beigām. Savukārt  līdz novembrim tajā plānots sākt ražot jaunās paaudzes ielu tīrāmās mašīnas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses