Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ierosina Izdevniecības Lilita maksātnespēju

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas tiesa ceturtdien pēc Hārdijam Parādniekam (VL-TB/LNNK) piederošā uzņēmuma SIA A Salons pieprasījuma ierosinājusi vairāku žurnālu izdevēja SIA _Izdevniecība Lilita _maksātnespējas lietu.

Izdevniecība Lilita maksātnespēju tiesā pieprasījusi maksātnespējīgā SIA A Salons, kura vienīgais īpašnieks, kā liecina Firmas.lv informācija, ir Parādnieks. Līdz 2009.gada decembrim uzņēmuma vienīgais īpašnieks bija viņa tēvs, Saeimas deputāts (VL-TB/LNNK) Imants Parādnieks.

Par Izdevniecības Lilita administratori izvēlēta Liene Stūraine, taču viņa līdz rītdienas darba dienas vidum no šiem pienākumiem vēl var atteikties.

Ar Izdevniecības Lilita valdes priekšsēdētāju Aivaru Rudzinski biznesa portālam Nozare.lv sazināties nav izdevies.

Pēc Firmas.lv pieejamās informācijas, Izdevniecība Lilita dibināta 1999.gada 13.jūlijā un tās juridiskā adrese ir Rīgā, Mūkusalas ielā 41b.

Uzņēmuma īpašnieki ir Alla Petropavlovska, kurai pieder 24,88% uzņēmuma kapitāla, Aivars Rudzinskis, kuram pieder 20,38%, Inna Kaņevska un Alla Oboļevica, kurām katrai pieder 12,50% uzņēmuma, Vitalijs Suseklis un Ilze Ozola, kuriem pieder pa 12,38% uzņēmuma kapitāla, kā arī komandītsabiedrība ZGI fonds, kam pieder 5%.

Izdevniecības valdes priekšsēdētājs ir Rudzinskis, bet valdē darbojas Petropavlovska, Suseklis un Ozola.

Pēc Firmas.lv datiem, ar Izdevniecība Lilita saistītie objekti jeb filiāles ir žurnāli Patrons, Cosmopolitan, FHM, Lilita, Latvijas Būvniecība, Geo, Lilit, Latvijas Architektūra un Copes Lietas.

2010.gadā uzņēmums apgrozījis ap 1,5 līdz 2 miljonus latu, taču tā peļņa vai zaudējumi Firmas.lv datubāzē nav norādīti. 2009.gadā izdevniecības apgrozījums bijis 1,73 miljoni latu un gadu tā noslēgusi ar 200 000 latu zaudējumiem. 2008.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 3,25 miljoni latu un gadu tas noslēdza ar 85 900 latu peļņu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Elektroenerģijas balansēšanas tirgus nākotne

Latvijā ilgu laiku niecinātās un kritizētās, savulaik OIK apkarošanas rezultātā izslēgtās ar dabasgāzi darbināmās koģenerācijas stacijas tagad var izrādīties vērtīgs elektroenerģijas ba...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses