Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kalniete un Rubiks diskutēs par pārtikas drošību un ES lauksaimniecības reformu

Eiropas Parlamenta (EP) deputāti Sandra Kalniete (Vienotība) un Alfrēds Rubiks (Saskaņas Centrs) ceturtdien, 24. novembrī, Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) Jelgavā diskutēs par pārtikas drošību un Kopējās lauksaimniecības politiku pēc 2013. gada no Eiropas Parlamenta katījuma puses.

Tiks apspriesti jautājumi par drošas pārtikas jēdzienu, iespēju sasniegt līdzsvaru starp ekoloģisku un ekonomiski izdevīgu ražošanu, Eiropas regulējumu pārtikas jomā, kā arī ekoloģiskās pārtikas vietējo ražotāju izaicinājumiem Latvijas un ES tirgū.

Diskusijā "Ko EP ierosina kopējās lauksaimniecības politikas reformām?" piedalīsies EP deputāti Kalniete un Rubiks, LLU Pārtikas tehnoloģijas katedras vadītāja profesore Daina Kārkliņa, LLU Veterinārmedicīnas fakultātes docents Aivars Bērziņš, LLU Ekonomikas fakultātes dekāne Irina Pilvere, Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācijas padomes priekšsēdētāja Tekla Žalbova, biedrības "Zemnieku saeima" priekšsēdētāja vietniece Maija Dzelzkalēja, Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes eksperte Ginta Jakobsone, kā arī eksperti no Pārtikas un veterinārā dienesta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses