Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Nākamgad McDonald's restorānos Latvijā testēs pašapkalpošanās termināļus

Ātrās apkalpošanas restorāns McDonald's nākamgad plāno ieviest skārienjutīgu ekrānu termināļus, kas dos iespēju klientiem norēķināties ar bankas karti bez pārdevēju starpniecības, informēja McDonald's pārstāvniecības Latvijā SIA _Premier Restaurants Latvia _mārketinga vadītājs Krīvs Krauliņš.

Viņš norāda, ka patlaban projekts ir pilotstadijā. To paredzēts sākt izmēģināt nākamgad un uzstādīt termināļus visvairāk apmeklētajos McDonald's restorānos.

Krauliņš arī piebilst, ka termināļi ne tikai uzlabotu apkalpošanas ātrumu, bet arī kalpotu kā zināms izklaides elements. Izdarot un apmaksājot savu izvēli, klients saņemtu numuriņu, ko pēcāk varēs apmainīt pie kases jau pret nokomplektētu pasūtījumu.

Jau ziņots, ka termināļu uzstādīšana neietekmētu kompānijas darbinieku skaitu.
Kā ziņots, McDonald's zīmola pārstāvis Latvijā ir SIA Premier Restaurants Latvia, kas pieder Maltas kompānijai Premier Capital Limited.

McDonald's savu darbību Latvijā sāka 1994.gadā, atverot restorānu Luna Vecrīgā. Premier Capital Limited pārvalda vairāk nekā 30 McDonald's restorānus Baltijas valstīs un Maltā un plāno ieguldīt 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) attīstībā un paplašināt tīklu līdz 35 ēstuvēm Baltijas valstīs līdz 2013.gadam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vairāk jākrāj pašiem

Grozījumi Pensiju likumā nosaka to, ka laika periodā no 2025. gada 1. janvāra līdz 2028. gada 31. decembrim pensiju 2. līmenī tiek novirzīti vien 5% no bruto algas, savukārt 15% tiks novirzīti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses