Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

SEB ierindota starp Eiropas Biznesa balvas finālistiem

SEB banka Latvijā ir izvēlēta par vienu no 15 finālistēm, kas nacionālo uzņēmumu kategorijā sacentīsies par iespēju iegūt Latvijas nacionālā čempiona titulu Eiropas Biznesa balvas 2012 ietvaros. Augstais novērtējums iegūts par sasniegumiem vides un korporatīvajā ilgtspējā.

No 15 finālā iekļuvušajām organizācijām, šī gada rudenī tiks izvēlēti uzņēmumi, kas kļūs par Eiropas Biznesa balvas 2012 nacionālajiem čempioniem. No Latvijas uzņēmumiem finālā iekļuvušas arī tādas organizācijas kā Latvenergo, Tilde, MADARA Cosmetics un citas.

"Ik gadu SEB grupa, tajā skaitā arī SEB Latvijā, arvien lielāku uzmanību pievērš vides un korporatīvajai ilgtspējai. Līdz šim realizēti vairāki ar ilgtspēju saistīti projekti, kuru pamatā ir ilgtermiņa risinājumi un lēmumi. Piemēram, 2012. gads SEB grupā Latvijā ir pasludināts par Zaļo gadu, kura ietvaros vēršam darbinieku, klientu un sadarbības partneru uzmanību uz to, kā varam kļūt videi draudzīgāki ikdienā. Esam gandarīti par Eiropas Biznesa balvas novērtējumu – tas atzīst mūsu centienus, rūpējoties ne vien par bankas ilgtspējīgu darbību, bet mudinot par to aizdomāties arī mūsu klientus un sadarbības partnerus,” stāsta bankas valdes locekle Ieva Tetere.

Eiropas Biznesa balvas atlases procesā piedalījās uzņēmumi no 28 Eiropas valstīm, kā arī Turcijas, Armēnijas, Gruzijas un Kazahstānas. Kopā organizācijas, kas piedalās konkursā, nodarbina vairāk kā 2.7 miljonus cilvēku visā Eiropā un to kopējais apgrozījums pārsniedz 1 triljonu eiro jeb aptuveni 700 miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasts jāinformē apsaimniekotājam

Gan Rīgā, gan citur Latvijā daudzdzīvokļu māju pastkastītes mēdz atrasties kāpņu telpā, kuras ārdurvis ir aprīkotas ar kodu. Reizēm gadās, ka šī koda nezināšana kļūst par šķērsli pasta piegādei.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses