Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

SVF un Pasaules Bankas sanāksmes aprīlī būs virtuālas koronavīrusa dēļ

Starptautiskā valūtas fonda (SVF) un Pasaules Bankas (PB) pavasara sanāksmes aprīlī Vašingtonā tiks rīkotas "virtuālā formātā" jaunā koronavīrusa epidēmijas dēļ, otrdien paziņoja SVF un PB.

Abu institūciju divreiz gadā rīkotās sanāksmes piesaista tūkstošiem amatpersonu, žurnālistu un privātā sektora pārstāvju no 180 dalībvalstīm. Veselības aizsardzības darbinieki pašreizējā situācijā iesaka izvairīties no šādu saietu rīkošanas klātienē.

SVF vadītāja Kristalina Georgieva un PB prezidents Deivids Malpass kopīgā paziņojumā pavēstīja, ka, "ņemot vērā augošās bažas par veselību saistībā ar šo vīrusu", 16.-18.aprīlī paredzētās sanāksmes notiks "virtuālā formātā".

"Mēs arvien esam pilnīgi uzticīgi produktīva dialoga uzturēšanai ar mūsu ieinteresētajām personām un pilnā mērā izmantosim mūsu ar IT saistītā un virtuālā savienojuma iespējas, lai sarīkotu būtiskas politikas konsultācijas ar dalībniekiem," teikts paziņojumā. 

Koronavīrusa epidēmijas dēļ ir atcelti vai atlikti arī citi pasākumi, tai skaitā Dienvidaustrumāzijas valstu apvienības (ASEAN) samits, kuru ASV prezidents Donalds Tramps bija paredzējis organizēt šomēnes.

SVF un PB rīko pavasara sanāksmes aprīlī un ikgadējās sanāksmes oktobrī. Finanšu ministri un centrālo banku prezidenti tajās apspriež globālās ekonomikas un finanšu attīstību.

Top komentāri

Izmisumakauciens
I
Kā tad ar komforta nodrošinājumu pasaules diž-vadoņiem? Kā viņi šampānieti virtuāli sa-skandinās? Vai viesnīcu prezidentālie numuri nesāks pelēt?
:)
:
Vecie marazmātiķi no no abām laupītāju organizācijām gan izskatās pārbijušies, ko? :)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses