Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Veikalu ķēdes Ķekava īpašnieks AS Ķekavas broileri prasa tiesisko aizsardzību

Veikalu ķēdes "Ķekava" īpašniece AS "Ķekavas broileri" Rīgas rajona tiesā iesniegusi pieteikumu par tiesiskās aizsardzības procesa noteikšanu, liecina šodien Maksātnespējas reģistrā veiktais ieraksts.

"Ķekavas broileru" pieteikums nodots izskatīšanai tiesnesei Madarai Ābelei, taču viņa vēl nav noteikusi datumu, kad tas tiks izskatīts un kad tiks lemts par tiesiskās aizsardzības noteikšanu sabiedrībai, liecina Latvijas tiesu interneta portālā pieejamā informācija.

LETA jau ziņoja, ka veikalu ķēdes "Ķekava" īpašnieka AS "Ķekavas broileri" apgrozījums 2010.gadā bija 7,71 miljons latu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas SIA "Lursoft" informācija. Tas ir par 15% vairāk nekā 2009.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 6,69 miljonus latu.

2010.gadā uzņēmums strādājis ar 303 736 latu zaudējumiem, salīdzinot ar 8507 latu peļņu 2009.gadā.

Pērnā gada vasarā pēc putnu gaļas ražotāja AS "Putnu fabrika Ķekava" ("Ķekava") un veikalu tīkla "Ķekava" padomes sēdes tika nomainīta uzņēmumu vadība, kā iemeslu notikušajām izmaiņām nosaucot fabrikas zaudējumus.

Pēc savstarpējas vienošanās "Ķekavas" un veikalu ķēdes "Ķekava" īpašnieka AS "Ķekavas broileri" valdes priekšsēdētāja amatu atstāja Vitālijs Judins. Pēc uzņēmumu padomes sēdes lēmuma par pagaidu valdes priekšsēdētāju tika iecelts Māris Adijāns. Līdz ar valdes priekšsēdētāju maiņu amatu atstāja arī līdzšinējā "Ķekavas" un "Ķekavas broileru" valdes locekle Tatjana Solomka. Pagaidu valdes locekļa amatā tika iecelts Andris Vilcmeiers. "Ķekavas" valdes locekļa amatu saglabā Viktors Stepanovs.

Pēc "Firmas.lv" informācijas, patlaban Adijāns ir valdes priekšsēdētājs, bet valdes loceklis ir Vilcmeiers. Savukārt padomē darbojas Juris Eizentāls, Boriss Doļinskis, bet padomes priekšsēdētājs ir Jānis Jansons.

Kā ziņots, putnu gaļas ražotāja "Ķekava" apgrozījums 2010.gadā bijis 20 miljoni latu, un tas ir par 6% mazāk nekā 2009.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 21,42 miljonus latu. Savukārt uzņēmuma zaudējumi 2010.gadā bijuši 1,82 miljoni latu, kas ir par 640 000 latu vairāk nekā 1,18 miljonu latu zaudējumi 2009.gadā.

Rīgas rajona tiesa šā gada 20.janvārī noteica "Ķekavai" tiesisko aizsardzību.

Pirmie veikali "Ķekava" tika atvērti 1992.gadā. 19 darbības gados veikalu tīklā "Ķekava" izveidoti vairāki desmiti veikalu un tirdzniecības vietu dažādās Latvijas pilsētās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses