Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Izraudzīta labākā lidsabiedrība Eiropā

Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā Wizz Air kļuvusi par Aviation 100 Gada lidsabiedrību Eiropā.

Aviation 100 apbalvojums godina gada izcilniekus aviācijas un kosmosa nozarē. Šī apbalvojuma ieguvējus nosaka plašā nozares apsekojumā, kas tiek nosūtīts vairāk nekā 10 tūkstošiem personu visā pasaulē. Tiek apstiprinātas arī katras kategorijas nominācijas, kuras vērtē, izmantojot par noteiktiem kritērijiem piešķirto punktu kombināciju. Aviation 100 nosaka desmit labākos katrā kategorijā un galveno uzvarētāju, kurš saņem apbalvojumu par izciliem sasniegumiem.

"Mēs lepojamies ar šo prestižo apbalvojumu. 2017. gads Wizz Air ir bijis ļoti aizraujošs, jo mēs panācām rekordlielu pasažieru skaitu, paplašinājām maršrutu tīklu līdz vairāk nekā 550 maršrutiem 43 valstīs un ieviesām vairākus inovatīvus uzlabojumus mūsu klientu pieredzē. 146 jaunāko tehnoloģiju Airbus A320neo saimes lidmašīnu pasūtījums ļaus mums turpināt izaugsmi nākamajā desmitgadē, kas nozīmē vēl lētāku ceļojumu iespējas Eiropā un ārpus tās. 2018. gadā koncentrēsimies uz patērētāju pieprasījuma veicināšanu un lētu lidojumu pieejamības nodrošināšanu visiem, vienlaikus sniedzot lielisku lidojumu pieredzi lidmašīnās, kas pieder pie viena no jaunākajiem lidmašīnu parkiem Eiropā," atzinis Wizz Air vadītājs Ovains Džonss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena