Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Basketbols

Dairis Bertāns: Jau vakar zināju, ka nekas labs nebūs

Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājs Dairis Bertāns jau svētdien mača laikā pret Franciju jutis, ka savainojumus būs pietiekoši nopietns un, visticamāk, liegs doties laukumā atlikušajās Pasaules kausa spēlēs, sarunā ar žurnālistiem atklāja Bertāns.

Francijas spēles varonis Žagars: pret Kanādu būs grūti, bet interesanti © DIENA

Latvijas basketbola izlasei nozīmīgo Pasaules kausa uzvaru pret Franciju, kas garantēja vietu labāko sešpadsmitniekā, nebija laika svinēt, jo jau pirmdien vajadzēja sākt gatavoties duelim pret Kanādu. Kā sarunā ar Sporta Avīzi pauda iepriekšējā dueļa varonis Artūrs Žagars, cīņa ar Kanādu būs grūta, bet interesanta.

Šmits: Šādos brīžos roka nevar notrīcēt

Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlētājam Rolandam Šmitam, metot soda metienus, kas varēja izšķirt spēles likteni, nebija satraukuma, ko bumba varētu neiekrist grozā, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas izlases spēlētājs Rolands Šmits.

Francijas treneris: Protams, ka tas ir murgs

Francijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa mačā nespēlēja ar tādu pašu iedvesmu kā Latvija, pēc zaudējuma uzsvēra pretinieces galvenais treneris Vensāns Kolē.

Banki: Ticējām un turējāmies kopā

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Pasaules kausa finālturnīra mačā ticēja un turējās kopā, pēc uzvaras sarunā ar kanālu TV3 atzina valstsvienības galvenais treneris Luka Banki.