Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Teniss

Ostapenko un Sevastova rangā saglabā savas pozīcijas; Gulbim kāpums

Latvijas vadošās tenisistes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā saglabājušas savas pozīcijas. Tikmēr Ernests Gulbis jaunākajā ATP rangā pakāpies par vienu vietu un tagad ieņem 191.pozīciju, bet labāko desmitniekā izmaiņas nav notikušas.

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 28.vietu, Vismane sasniedz jaunus rekordus

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko WTA pasaules rangā pakāpusies uz 28.vietu, Anastasija Sevastova zaudējusi trīs vietas un noslīdējusi uz 68.pozīciju, bet Latvijas trešā rakete Daniela Vismane pakāpusies par 13 vietām un sasniegusi jaunu karjeras rekordu, pašlaik ieņemot 300.pozīciju rangā.

Snieguma šūpolēs neaizsniedzas līdz finālam Kalifornijā © DIENA

Kāpumiem un kritumiem bagātā turnīrā Latvijas tenisistei Aļonai Ostapenko (29. rangā) Indianvelsā izdevās sasniegt vienu no sezonas labākajiem rezultātiem. Tiesa, vilšanās sajūta palika pēc pusfināla, kurā rīdziniece nenosargāja lielu pārsvaru un lielākoties pašas pieļauto nepiespiesto kļūdu dēļ ar 6-3, 3-6, 5-7 zaudēja baltkrievietei Viktorijai Azarenkai (32.). Jau šonedēļ Aļona piedalīsies Kremļa kausa izcīņas WTA turnīrā Maskavā.